Nadežda Biljić
Printscreen
Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

PROČITAJTE I:

 

Kaže, iako ju je majka savetovala da najpre izvadi krv i proveri zbog čega joj kasni menstruacija, nju je mrzelo da to uradi.

- Rekla sam Slavici da ne mogu da idem i laboratoriju i kod lekara, već da mi kupi test za trudnoću i da vidim o čemu se radi. U poslednje vreme sam počela da osećam mučninu i javio mi se nagon za povraćanjem. Tada sam već počela ozbiljno da sumnjam, a dve crte na testu za trunoću su mi odagnale svaku sumnju - kaže Nadežda i objašnjava kako se tačno osećala u tom trenutku.

- Ne mogu da opišem sreću koju sam osetila u tom trenutku kada sam ugledala dve crte na testu. Bila sam u šoku. Već sledećeg trenutka počela sam da plačem od sreće i od tuge u isto vreme. Srećna sam zbog toga što ću postati majka, ali sam tužna zbog svega što se izdogađalo sa bebinim ocem. Sa Tomom nisam ni u kakvom odnosu, ne čujemo se, ne viđamo se, prekinuli smo svaku priču na najgori mogući način - koja osim ovoga ima još jedan veliki problem.

Toma Panić

Masanori Jošida/Alo!

Toma Panić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Otac mi je strašno ljut i ne želi da razgovara sa mnom. Ma ne želi da čuje za mene. Smatra da nisam spremna, ni sposobna da budem majka - kaže Nadežda i dodaje da jedva čeka da svima dokaže suprotno.

- Ovo dete će me smiriti, ubeđena sam. Bilo mi je potrebno da bih izašla na pravi put i okrenula se pravim stvarima, da ne rasipam više energiju na gluposti - kaže bivša zadrugarka i ne krije da bi volela da se odnos sa bebinim ocem popravi.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Mislim da se sve dešava sa razlogom i baš onda kada treba. Nije se ova trudnoća slučajno desila. Ona je blagoslov u svakom pogledu i učinila me je najsrećnijom ženom na svetu. Nadam se da je i Toma srećan i da ćemo o svemu lepo popričati kada zabrana njegovog prilaska istakne, a to će se dogoditi za nekoliko dana - kaže Nadežda.

Biljićeva je informaciju o trudnoći podelila, pre svega, na društvenoj mreži sa svojim pratiocima, objavivši fotografiju testa, isto kao što je objavila da ju je Toma pretukao.

Nadežda Biljić

Marko Metlaš/Alo!

Nadežda Biljić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović ponovo trudna?! Rodiće Filipu još jednog sina, otkrivamo sve detalje!