Toma Panić
G.Todorović/Alo/Printscreen
Toma Panić

G.Todorović/Alo/Printscreen

Foto: G.Todorović/Alo/Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je odmah prijavila nasilje, a zatim u pratnji prijatelja koje je pozvala da joj pomognu, otišla u Urgentni centar.

Toma je po hitnom postupku priveden i zadržan u stanici. Njega trenutno čuva čak čestiri policajca, a kada je jedan od novinara uspeo da mu se približi, prepoznao ga je i vapio za pomoć.

"Vadite me odavde molim vas", rekao je uplašen Toma.

Toma Panić

printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, do incidenta je došlo nakon noćnog izlaska. Kako je Nadežda otkrila, Panić je bio u alkoholisanom stanju, pred njom se poljubio sa drugom devojkom zbog čega je nastala manja frka. Nakon toga je bilo reči o nekom novčanom dugovanju, a kada se Nadežda naljutila okrenula se i otišla ka stanu. On je došao za njom, a nakon toga je došlo do incidenta.

Kako nam je jedna pevačicina drugarica otkrila, došla je kod Nadežde čim je čula šta se dogodila i zatekla razrušen i krvav stan, kao i Biljićevu koja je bila veoma uznemirena i u modricama.

Majka Nadežde Biljić EKSKLUZIVNO o stravičnom prebijanju: Zvala me je u 6 ujutru, ne može da dođe sebi! UNAKAZIO JE! (FOTO)

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 15.08.2019. 10:38 - 15.08.2019. 11:08 Sve se odigralo u ranu zoru... Foto: Printscreen Nadežda Biljić krvnički je pretučena od emotivnog partnera Tome Panića i trenutno se nalazi u Urgentnom centru. Sve se dogodilo nakon snoćnog izlaska, u stanu koji je iznajmila i gde su živeli zajedno.

BONUS VIDEO:

Toma Panić zlostavljao TRUDNU Nadeždu?! Pevačicina PRVA izjava nakon brutalnog nasilja ZALEDILA sve!

 

Komentari (3)

Goran Zemun

15.08.2019 15:54

Navikla domaćica za je biju pa traži.

DIJAGNOZA

16.08.2019 14:30

@Goran Zemun - ako si muskarac cinis stetu pravim zdravim muskarcima I treba da te oni pretuku, ako si zena onda si u stanju da optuzis nevinog muskarca i za takve zene je potrebna batina od druge zene

Aleksandar

16.08.2019 12:00

Da li je normalno da takva vest bude na naslovnim stranama ,da popunjava stranice novina i da bude u celovecernjoj emisiji u udarnom terminu! ?!? Srbijo, kuda ides?