Nadežda Biljić, Slavica Biljić
Printscreen
Nadežda Biljić, Slavica Biljić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Sve se dogodilo nakon snoćnog izlaska, u stanu koji je iznajmila i gde su živeli zajedno. Njena porodica ponovo preživljava dramu, a mama Slavica je ekskluzivno za alo.rs otkrila kako je došlo do incidenta.

"Unakazi joj je lice. Napio se, da li je ljubomoran ili šta, nemam pojma. Napio se... Nije bilo potrebe, bile su tu i njegove drugarice. Ja sam opet spavala, gledala emisiju do kasno, videla njen stori da joj je kupio ružu i rekoh sve je dobro. Pitam je da li si se našla sa Tomom, kaže jeste i rekoh sve je u redu i odem da spavam", rekla je mama koja u tom trenutku nije ni slutila kakva drama se dalje odigrala.

Nadežda Biljić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Prvo sam se probudila oko šest sati, suprug ide na posao, treba i sin da ide na posao kad zove me ona i viče meni "jesi li pročitala poruku?", rekoh nisam, ne znam ni koliko je sati i pitam šta je bilo. Ona plače i kaže meni: "Toma me izmlatio kao konja". Plače, ne može sebi da dođe. Rekla sam joj a to mora prijaviti i pitala gde je on. Kaže da ne zna, da je ona u stanu koji je iznajmila. Rekla sam joj da ugasi telefon i da ide u Urgentni. Razumite je", završila je Slavica za alo.rs

Majka Nadežde Biljić podnela TUŽBU protiv Mikija! Pevačica završila u POLICIJI

AUTOR: Pink/I. M. DATUM I VREME: 12.06.2019. 15:50 Strašno! Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube Nadežda Biljić bukvalno je bila "šteta" svađe između Mikija Đuričića i Suzane Perović, pa je dobila nekoliko udaraca štakom od bivšeg dečka, dok je Perovićevu Miki udario šamarom. Sada se povodom ovog slučaja oglasila i njena majka Slavica.

 

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!