"ZAŽMURI, VERUJ MI" Tomović ne može da obuzda strasti! Zaskočio zadrugarku, pa je strasno ljubio po telu! Ona mu tražila još! (FOTO)

Ona mu tražila

zadruga
zadruga, Foto: printscreen

Tokom ranih jutarnjih sati Mina Vrbaški legla je u pab sa Markom Đedovićem, a u jednom trenutku im se pridružio i Vladimir Tomović koji je Mini isprva prišao otpozadi, a onda krenuo strasno da je ljubi svuda po telu.

Vladimir joj je isprva šapnuo da zatvori oči: "Zažmuri, zažmuri, veruj mi" , rekao joj je on.

Nakon što je Mina zatvorila oči, Tomović je počeo strasno da je ljubi po licu, vratu i ramenima. To zadrugarki nije bilo dovoljno, pa je poželela još vrelih poljubaca, što joj je Vladimir i omogućio.

On se u početku sklonio i hteo da napusti prostoriju, ali ga je Mina zvala, tako da se vratio i onda su nastavili da se ljube.

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović
Mina Vrbaški i Vladimir Tomović, Foto: printscreen

 

BONUS VIDEO:

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!

 

Vladimir Tomović spopadao Ivanu u spavaćoj sobi! Ljubio je po licu, a onda se spustio do njenih grudi!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 08:40 Vrelo. zadruga, Foto: printscreen Crnogorac Vladimir Tomović se pred spavanje našao u spavaćoj sobi sa njegovom simpatijom Ivanom Šopić. OPROSTILA MU BATINE! Nadežda Biljić otkrila ime deteta, pa progovorila o pomirenju sa Tomom! Prišao joj i počeo da je ljubi po licu, a onda da se spušta i niz njene grudi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi