Zadruga
YouTube/printscreen
Zadruga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Ljubavni par, Mateja Matijević i Tara Simov, je sinoć stavio tačku na njihovu vezu. Tara je raskid teško podnela te se žalila cimerima da joj je teško.

Požalila se Ani Korać da joj Matija nije čestitao srpsku Novu godinu, što je nju pogodilo. Koraćeva je ubeđivala da treba da popričaju o svemu, ali je prokomentarisala da to nije u redu s njegove strane.

Zadruga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

"Kad god se posvađamo, ja sam ta koja prilazi. Digao mi je pritisak. Šta treba da ga pitam što mi nije čestitao Novu godinu. Rekao je Đedoviću da ima ponos i da neće da dođe. Teško mi je što sam 10 dana prikovana za krevet" - pričala je Tara sa očima punim suza.

"Pa dobro, idi, priđi mu i čestitaj mu Novu godinu, poljubi ga i reci mu da želiš da pričate" - savetovala ju je Koraćeva.

Zadruga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

"Ja sam se tri meseca mučila oko čoveka koji me je odbijao, on je muvao druge devojke na moje oči. Ja sam tri meseca plakala, patila, pila. Ja sam preživljavala pakao i nikada mu nisam zamerila za ono što je uradio i sad on ima ponos. Ja sam se p*pišala po svom ponosu, karakteru i ženstvenosti" - pričala je Tara plačljivim glasom.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija: