TUKAO JE ŽENE PRED MILIONIMA Šta se dogodilo sa žrtvama nasilja Mikija Đuričića!

Veteran rijalitija je zbog svojih napada agresije prema ženama završio u kućnom pritvoru

Miki, Suzana, Nadežda
Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

O agresivnom ponašanju Mikija Đuričića srpska javnost je već dobro obaveštena. Miki je najpre, krajem aprila prošle godine, nasrnuo na Aleksandru Subotić i rekao da u "takvim slučajevima" podržava nasilje nad ženama, zatim je pobegao. Produkcija je sankcionisala njegovo ponašanje adekvatnom kaznom, ali i odlučila da mu nakon odslužene kazne, da još jednu šansu.

Konačno je diskvalifikovan kada je udario i svoju devojku Suzanu Perović i takmičarku Nadeždu Biljić. Miki je zbog tih ispada osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Pre nekoliko dana Mikiju je skinuta nanogica, a veteran rijalitija se sprema za novu sezonu "Zadruge 4".

Ekipa Alo.rs je tim povodom pozvala Suzanu Perović, kako bi prokomentarisala Mikijev novi angažman.

- Na to pitanje zaista nemam nikakav komentar, to je već odavno zaboravljeno. Ja imam neki drugi život i to me apsolutno ne zanima. Koje je vaše drugo pitanje - pitala je Suzana izrevoltirano.

Pitali smo je i da li ima novosti u njenom privatnom i poslovnom životu?

Suzana Perović
 Foto: Screenshoot Youtube

- Ja se osećam fenomenalno. Moji planovi se vezani za moju porodicu jer uživam trenutno sa svojim unučićima. To mi je najlepši mogući osećaj koji jedna žena može da doživi. Što se tiče pesme, ja zaista ne smem više ništa da pričam o tome, jer kod mene se to nikad ne zna. Možda da, možda ne, to mi je stvar trenutka i onda razumite me, ne bih da dajem izjave da nešto spremam i da će nešto da bude, a ne bude - završila je Perovićka.

Povodom ulaska Mikija Đuričića u "Zadrugu 4" pozvali smo i Nadeždu Biljić, na koju je Miki nasrnuo u rijalitiju, međutim, ona se nije javljala.

Nadežda Biljić
 Foto: Printscreen

Podsećamo, Nadežda je pored nasilja od Mikija, doživela još jedan fizički nasrtaj i to od svog trenutnog emotivnog partnera Tome Panića. Očigledno su golupčići prešli preko tog peha, a danas žive srećno sa njihovom bebom.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi