Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Bane Čolak

Screenshoot Youtube

Bane Čolak , Foto: Screenshoot Youtube

Na programu televizije Pink i večeras je još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita". Gost voditelja Darka Tanasijevića je Bane Čolak, učesnik prve i druge sezone rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti ''Zadruga''.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Čolakovo učešće obeležila je njegova ljubavna priča sa Zerinom Hećom, a snimak kako lažno plače kako bi dobio njene simpatije i dalje je viralan. Osim toga, Bane se pokazao i kao voditelj u popularnoj emisiji radio "Amnezija", kao izvrsan kuvar, ali i neko ko se ne boji da uđe u sukob sa svojim cimerima. Čolak će večeras otkriti sve aktuelnosti iz svog života, ali komentarisati situacije koje su obeležile "Zadrugu 2".

Da li bi Luna Đogani došla do prvog mesta da nije "preljube i muškog polnog organa"? Vi odlučujete!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 09.08.2019. 11:25 - 09.08.2019. 11:57 Bez dlake na jeziku, Maja je priznala da sve što je rekla u svađama sa Lunom tokom rijalitija, misli i dalje. Maja Marinković, Foto: Printscreen Maja Marinković bila je u kratkoj romansi sa Markom Miljkovićem, koji je sada sa Lunom Đogani u vezi, pa je progovorila šta misli o pobednici rijalitija.

 

Osim toga, biće reči i o njegovim bivšim cimerima, a kako je Darko mnogo puta dobio pohvalu za imitaciju upravo ovog bivšeg zadrugara, sigurni smo da će i ova noć biti puna "suza".

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (1)

nenad

11.08.2019 17:53

Bane se hvali da je zavrsio Ekonomski fakultet. Ma stvarno? A zasto je i dalje ostao glup?