Luna Đogani
E-Stock
Maja Marinković

Printscreen

Maja Marinković, Foto: Printscreen

Maja Marinković bila je u kratkoj romansi sa Markom Miljkovićem, koji je sada sa Lunom Đogani u vezi, pa je progovorila šta misli o pobednici rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bez dlake na jeziku, Maja je priznala da sve što je rekla u svađama sa Lunom tokom rijalitija, misli i dalje.

Luna i Marko otputovali u Egipat, BAŠKARE SE u hotelu sa 5 zvezdica! (VIDEO)

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković danas su otputovali na prvo zajedničko putovanje. Nakon što je Luna snimila dve pesme, kao i spot za jednu od njih, oni su se uputili na odmor.

 

"Katastrofa, opet vidimo, ja nisam prva počela. Luna je iz čista mira mene pitala što je prozivam, ja sam rekla da je niko nije spomenuo. Skočila je tad, ja sam se odbranila. Vidi se na klipu ko je nekulturan, ona mene ovde naziva k*rvetinom što sam bila sa slobodnim muškarcem, a ona je bila sa oženjenim čovekom. Neka bude za te ljude koji je podržavaju da je to tako. Sve mislim kao na klipu", rekla je Maja.

Luna i Marko

E stock

Luna i Marko, Foto: E stock

Kada je gledalac rekao Maji da je preko Lune došla do petog mesta, ona je imala spreman odgovor.

"Da li bi ona došla do prvog mesta da nije bilo muškog polnog organa i te preljube?", izjavila je Marinkovićeva u "Narod pita".

Luna Đogani

E-Stock

Luna Đogani, Foto: E-Stock

Šta vi mislite, da li bi Luna pobedila bez, kako je Maja rekla "muškog polnog organa i preljube"?

Glasajte u našoj anketi

 

 

Pogledajte BONUS video: 

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!

 

Komentari (8)

Da

09.08.2019 13:36

Majo ti si jedno iskompleksirano g...o ružno a misliš pametno. Što bi rekla ona gledateljka splavarko koja ideš od k.. na k.. I trebalo je da te kazne zbog lonca jer je bio kontakt. Nemoj rugobo da se praviš mnogo pametna jer si i dalje zaljubljena u Marka ali on te neće.

Juca

09.08.2019 15:21

@Da - I da jeste zaljubljena u Marka, nikog ne ugrozava.Oni su imali nesto dok je bio slobodan, ali kad je vec tolike devojke stavio u fioku, nicim izazvan, pitanje dana je kad ce i Ljulju da zakljuca u neku od njih.Veliki baja ahahaha...

Pera

09.08.2019 13:46

Pitanje je da li bi Maja stigla do petog mesta bez polnog organa i price o ozenjenim muskarcu u rajskom vrtu sa Stanijom....prc...mi gledali ?

Nena

09.08.2019 15:18

@Pera - Maja nije dosla do petog mesta zbog muskaraca, sexa, strokavosti ili nekog blama.Devojka se snalazila u trenutku, nije htela da je iko gazi i to je to.Sta bi Ljuljeta pokazala da nije vezano za muskarce i sex???? Staaaaa?

Нена

09.08.2019 13:50

Мени је ова персона пресмешна јер је таква искомплексирана глупача и мислим да је и Кија Коцкар схватила да је са погрешном особом направила дил да вређа Луну. Само глупа особа о неком износи лажи у емисији која нијевреалити јер паметни знају да за неје увреде иду тужбе и драго ми је што ће је и Миљковић и њен бивши а тада њихов заједнички пријатељ тужити... А она би требало да ружи стоматолога који јој је ставио оне зубе, оно је стравично!

draganm926

09.08.2019 14:40

Bravo, Majo. Najveća sramota Srbije! Neobrazovana, bez i jedne pozitivne osobine, nemoralna, histerična i glupa devojka, bez osnovnih moralnih načela!

Ana

09.08.2019 15:16

@draganm926 - Da nije skakala po muskim polnim organima, ne bi je niko ni primetio a ne da osvoji prvo mesto.Mada, to je sve njoj namesteno, ne bi li se malo oprala od blama, ali ne vredi...vecina je ne gotivi i odvratna nam je....tacka.

Mica preskakačica muških prepona

09.08.2019 15:48

Lunjara je samo i isključivovo preko muških polnih organa dogurala daleko u zadruzi 1i pobedila u zadruzi 2.Inače Lunjara je poznata kao otimačica muškaraca.Nesretna,paćenica