MARIJA JE U BOLNICI SA NJIM! Siniša Kulić doživeo kliničku smrt?!

Nije mu bilo dobro.

Siniša Kulić
Foto: Screenshoot

Siniša Kulić sinoć je hospitalizovan, nakon što mu je pozlilo. Marija Kulić je odmah otputovala za Niš da bi se našla sa suprugom, a Miljana se sinoć obratila gledaocima, gde je navela da je imala porodični problem, ali da je sada sve u redu.

PUNE OČI SUZA! Miljana saznala da joj je otac završio u bolnici! Ne može da se smiri, a onda je Zola pokopao! (VIDEO)

Pročitajte još

Siniša Kulić je dao izjavu gde je objasnio da mu je bilo veoma loše, kao i da lekari kažu da nije imao donji pritisak, a gornji mu je bio prenizak.

- Pritisak mi je bio četrdeset sa nula. Kažu mi da donji pritisak nisam imao. I ne znam šta me je držalo u životu. Sada će da mi urade sve analize, jer sve mi je palo teško. Sama pomisao na ona go*na Sašku i onog Marka, da su potrčali na dete u apartman da uđu. Da izgovore onakve reči da će da ga bace u bazen, da ga je*u usta. Sama pomisao na to mi nije dobro. Plus je kulminiralo i Miljanino ponašanje, što ne mogu da podnesem - rekao je Siniša i dodao:

"ONA VOLI KRŠNE CRNOGORCE" Jelenini roditelji očajni: Plašimo se da će se kresati sa Vladimirom Tomovićem!

- Marija je sada u Nišu, došla je. I ja kad sam čuo da ona dolazi ja sam na silu došao iz bolnice, deca, ćerke moje druge dve su plakale ja sam na silu izašao. Rekao sam ja idem neću Mariju da stresiram, bolje da je sačekam kući nego u bolničkom krevetu. Sad sam se vratio na ispitivanja tu sam sa Marijom čekam da me pregledaju detaljno. Ljudima je neverovatno pet puta su mi radili EKG sinoć - otkrio je Siniša.

Miljana Kulić, Marija Kulić
Foto: Printscreen

Sinoć je u emisiji sa Milanom Miloševićem pomenuto zdravstveno stanje Siniše Kulića, te je Marko Đedović, kao bivši radnik u medicini izjavio da toliko nizak pritisak znači klinička smrt.

Podsetimo, pre dve večeri došlo je do velike svađe između Saške Karan i Marka Đedovića sa Marijom i Miljanom Kulić. Tokom svađe, pale su mnogo teške reči koje su uticale da Siniši pozli.

BONUS VIDEO:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Mirko Gavrić doživeo najveće poniženje u životu! "Pljuvali mu u tanjir, mazali krevet mokraćom"!

AUTOR: Rijaliti/G.T. DATUM I VREME: 19.11.2019. 10:30 - 19.11.2019. 11:52 Maltretirali ga! Mirko Gavrić, Foto: printscreen Učesnik "Zadruge 3", Mirko Gavrić je pre 17 godina služio vojni rok u Subotici, gde su ga navodno svakodnevno maltretirali, jer je bio isfeminiziran.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi