Saša Vidić i Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani je objavila video snimak na svom Instagram profilu na kom se vidi da su je tokom perioda oporavka u bolinici obilazili dečko Marko Miljkovć i majka Anabela Atijas.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovaj snimak je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i van njih. Dok neki podržavaju ovu njenu odluku, drugi joj poručuju da joj ova estetska operacija nije bila potrebna, bar ne pre nego što se ostvari u ulozi majke.

Poznati kreator i stilista Saša Vidić je kroz šalu prokomentarisao ovu situaciju, izvrgnuvši ruglu ovu njenu odluku. Potom je šaljivo poručio babi da se ne sekira, da je Luna dobro.

Saša Vidić

Screenshot Instagram

Saša Vidić, Foto: Screenshot Instagram

- Baba, šta si tužna? Ma, baba, nije dumrla mala Gazmetova (Gagi Đogani, prim. aut.). To je ljubi u čelo onaj njen mutivoda (Marko Miljković, prim. aut.) od radosti. Više neće ličiti na ćaću Gazmeta, sada ima si*e, baba. Pa skupili se svi oko kreveta kao onomad kad si plakala za Tomom. Ne brini, baba, mala sada ima si*e kao prava pevaljka. Ali samo si*e! - napisao je modni kreator na svom Instagram profilu.

Ceca progovorila o Luni! Otkrila zašto su se ona i Anastasija posvađale!

AUTOR: Svet/I. M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 22:39 Sve je jasno... Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk diva Ceca Ražnatović dugo nije govorila o pobednici "Zadruge 2" Luni Đogani, koja je bivša drugarica njen ćerke Anastasije Ražnatović. Iako neki misle da Ceca ima nešto protiv Lune, pošto je podržala Kiju Kockar u prvoj sezoni "Zadruge", pevačica ima samo lepe reči za Đoganijevu.

Pogledajte BONUS video:

Poznati srpski novinar ulazi u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (2)

Neko

04.09.2019 16:32

Najbolje je da je operisala veliki, prelomljeni nos i izlečila lice prepuno bubuljica.

Ćana bez presedana

05.09.2019 08:58

Vidiċ je rekao samo kako jeste.Luna je neobrazovana,histerična,bezobrazna,bahata,neurotična,a uz to još preotimačica tuđih momaka i muževa,ista mama Razija-Anabela Bukva-ex Đogaj-Atijas