Ceca i Luna
printscreen
Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Folk diva Ceca Ražnatović dugo nije govorila o pobednici "Zadruge 2" Luni Đogani, koja je bivša drugarica njen ćerke Anastasije Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako neki misle da Ceca ima nešto protiv Lune, pošto je podržala Kiju Kockar u prvoj sezoni "Zadruge", pevačica ima samo lepe reči za Đoganijevu.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

- Devojku nisam videla sigurno pet godina. O njoj za to vreme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv. Jedno dobro dete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promenila, nije promenila, ja to ne znam, ali za ovo vreme provedeno u mojoj kući ja za to dete nemam ružnu reč da kažem. To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega - obasnila je Ceca u intervjuu za magazin "Svet".

Anastasija Ražnatović

E stock

Anastasija Ražnatović, Foto: E stock

Podsećamo, u medijima se mnogo spekulisalo o prestanku druženja Lune i Anastasije, te se mnogo razloga navodila za prekid druženja, a sada je Ceca otkrila pravi razlog za to i stavila tačku na glasine da njena ćerka "ne miriše" Lunu.

Ceca od Putina dobila šokantnu ponudu! Nije znala gde se nalazi (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 19:24 Iznenadila se i ona... Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često objavljuje slike iz privatnog života na društvenim mrežema. Ipak, ono što je danas iznenadilo mnoge jeste šaljiva objava u kojoj piše da je predsednik Ruske Federacije, Vladimir Putin, hteo da "ukrade" našu pevačicu.

 

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju