NIJE JOJ BILO DOBRO Sanja saopštila Matoroj važnu stvar! Pobesnela kada je čula!

Haos!

Sanja i Matora
Foto: Printscreen

Zadrugari Tara Simov, Bane Čolak i Matora su sinoć dobili priliku da razgovaraju sa svojim porodicama. Matora je naravno želela da se cuje sa svojom devojkom Sanjom Stanković, a ona joj je tom prilikom ukazala da Natalija, Sani i Gagi nisu njeni prijatelji.

"Gde si hej, niko nije umro, šta se tako ponašaš, svi te pozdravljaju. I tvoji i moji, ali da te pitam nešto. Ko si ti?" , pitala je Sanja.

"Matora" , ogovorila je zbunjeno.

IZBAČEN NA ULICU KAO BESKUĆNIK! Kija uzela Slobi sve posle razvoda?! On ostao bez ičega (FOTO)

"E to Matora, a zašto te nema nigde. Mene da je neko onako povukao za ruku, bio bi mrtav. Nemaš svoj stav, nemaš mišljenje. Dalila šta god kaže, ti klimaš glavom, a znam da se ne slažeš sa njom" , rekla je Sanja.

"Ja se veruj mi slažem u dosta stvari ovde sa njom, a ja imam svoje mišljenje o svemu" , objasnila joj je.

TO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO Aleksandra Prijović progovorila o Filipu! Iznenadiće vas kada saznate šta nikada ne bi uradila zbog njega!

Sanja i Matora
Foto: Printscreen

"Hteli su da ti naprave priču sa Šopićkom. Eto ti Natalije tvoje prijateljice, koja ti ovde namešta priče. Ti nisi deo čopora, dovoljna si sama sebi, skupila si se tu, kao da si ušla u rijaliti koji se bavi depresijom i spavanjam, kulinarstvom. Ti znaš šta mi imamo napolju i nemoj da misliš šta ću ja da mislim, ja sam svesna šta one rade" , upozorila je Sanja.

IVA ĆE MU NAPRAVITI PAKAO! Karić sa bivšom završio u garderoberu! Sve vreme radili jednu stvar!

"Ermina je ovde rekla da je ti podžavaš, ja ne mogu da verujem u to" , rekla je Matora.

"Banetova mama je sve bila u pravu. Ona je bre loša, kakvo je to ponašanje da te hvata za ruku" , potvrdila joj je Sanja sumnje u vezi Ermine.

"UNIŠTIĆU JE, KUNEM SE ŽIVOTOM" Janjuš divljački nasrnuo na Miljanu! Uputila strašne uvrede na račun njegove ćerke, pa nastao nezapamćen haos! (VIDEO)

Sanja i Matora
Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi