Sandi Trk FX
G.Todorović/Alo!
Sandi Trk FX

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

Sani Trik FX veliko je iznanađenje "Zadruge 3", a prilikom dolaska na sistematski pregled već je napravio skandal i tako postao prvi učesnik ovog rijalitija koji je već započeo rat.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, on je dao izuzetno grub komentar za Dalilu i Dejana i nije želeo da stane da ga novinari slikaju. Međutim, po izlasku iz bolnice predomislio se. Izvinio se kako Dalili i Dejanu, tako i predstavnicima medija i dao svoju izjavu.

Sandi Trk FX

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

Kako je javnosti već poznato, njegova porodica je živela pored kuće Lune Đogani, pa iako nisu rod, znaju se ceo život i odrasli su zajedno.

On je bez dlake na jeziku prokomentarisao Lunine ispade sa Slobom Radanovićem u prvoj sezoni rijalitija, pa rekao ono što će se danima prepričavati. Šta je to Sani otkrio, pogledajte u video snimku:

BONUS VIDEO:

Dalila na sistematskom za Zadrugu progovorila o trudnoći!

 

Rade Lazić otkrio istinu o odnosu sa Anabelom i Lunom! Uozbiljio se čim im je imena čuo, pa priznao sve! (VIDEO)

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:27 Bez dlake na jeziku... Foto: G.Todorović/Alo! Rade Lazić nekadašnji maneken i bivši učesnik Farme ponovo će se naći pred kamerama rijalitija. On je došao na sistematski pregled sa majicom na kojoj piše "Teča iz Beča" i u vrlo skupom automobilu.