Rat bivših ljubavnika se nastavlja! Pavle uputio Dragani nikad suroviju poruku?!

Alo.rs/ B.Z. | vip 2019-09-03 20:17:01 2019-09-03 20:17:01

Šok!

Printscreen

Bivša zadrugarka Dragana Mitar sinoć je bila gošća u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", pa je tom prilikom odgovorila na prozivke svog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića koji je otkrio da je Dragana bila na moru sa izvesnim gospodinom Tortom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Dragana je te navode demantovala, a potom osula paljbu po Pavlu, koji se brže-bolje odmah posle emisije oglasio na Instagramu.

"Najviše mrzim kada nemoralne devojke, narkomanke i sponzoruše pričaju o poštenju", napisao je Pavle, a mnogima je brzo postalo više nego jasno da je aludirao upravo na Draganu.

Ostaje nam da vidimo da li će se mnoge nesuglasice između ova dva bivša ljubavnika rešiti ili će nastaviti da i dalje iznose prljav veš jedno o drugom.

Siniša Dragutinović izbacio sopstveno dete na ulicu! Spakovao stvari u džakove, Dragana Mitar moli za pomoć! (FOTO)

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 15:05 Drama u porodičnom životu Dragane Mitar skoro svakodnevno dobija nove obrise. Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube Nakon što je odlučila da se razvede od Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, Dragana je otišla na more, a Siniša je iskoristio priliku da promeni bravu na stanu u kom su oni nekada živeli, kako ona ne bi mogla da uđe u stan.

Pogledajte BONUS video:

Upoznajte najopasniju advokaticu koja ulazi u Zadrugu 3! Biće gora od sudije Snežane!

 

 

Expand player
Pogledajte više