Dragana Mitar
promo
Dragana Mitar

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što je odlučila da se razvede od Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, Dragana je otišla na more, a Siniša je iskoristio priliku da promeni bravu na stanu u kom su oni nekada živeli, kako ona ne bi mogla da uđe u stan.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKIRALA! Dragana Mitar nije nikoga štedela: Šta će Srbima droge, mi smo dovoljno ludi?!

 

Dragana je rekla kako je Siniša donedavno bio u veoma lošim odnosima sa svojom nekadašnjom ženom, kao i da smatra da je nju sada uselio u stan na Voždovcu samo kako bi je njih dvoje zajedno uništili. Ona je istakla da je od Siniše doživljavala psihičko, ali i fizičko maltretiranje, kao i da joj nije jasno kako osoba koja se bori za starateljstvo nad detetom može da izbaci svog sina na ulicu.

Dragana Mitar

Pink

Dragana Mitar, Foto: Pink

Siniša Dragutinović je 28. avgusta nekoliko minuta nakon 20 časova kontaktirao bravara od kog je zahtevao da se što pre pojavi u stanu kako bi zamerni brave. Siniša je spakovao sve Draganine stvari u džakove i ostavio ih ispred stana, a mi smo došli u posed fotografija.

Dragana Mitar

Pink

Dragana Mitar, Foto: Pink

Nakon svega, oglasila se i Dragana, koja je šokirana postupcima čoveka sa kojim ima sina.

Nakon što je priznala da ju je muž MUČIO, Dragana Mitar u još VEĆEM PROBLEMU!

AUTOR: Informer/A.K. DATUM I VREME: 29.07.2019. 07:24 - 09.08.2019. 17:54 Pre nekoliko dana održana je emisija Narod pita specijal, koja je bila posvećena isključivo Dragani Mitar i njenom razvodu od supruga Siniše Dragutinovića. Dragana Mitar, Foto: Masanori Jošida/Alo! Dragana je tada iznela celokupnu životnu priču koja se odnosila na zajednički život sa surugom, a nakon toga je on dobio zabranu prilaska.

 

- Hoće li iko zaustaviti ovog monstruma pre nego me ubije, pošto je moje i Jovanove stvari izbacio na ulicu, kao i dečije igračke, verovali ili ne! I uselio bivšu ženu u stan, a dete i ja možemo na ulicu! I dalje preti i meni ni novinarima koji pišu o tome! - napisala je Dragana na svom Instagram profilu.

Dragana Mitar

Screenshot Instagram

Dragana Mitar, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video:

Siniša provalio u stan i izbacio Draganu i sina