Zadruga
Printscreen
Nataša Radan

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Radanova je od samog ulaska u rijaliti pokušavala da stupi u emotivni odnos s nekoliko muškaraca, ali joj to nije polazilo za rukom. Ipak, na kraju uspela je da smuva Radeta Lazića, kojeg je čak i oralno zadovoljila ispod jorgana pre nekoliko dana. Iako je tvrdila da to nije istina, pojavio se snimak njihove akcije na kojem se jasno vidi, ali i čuje da je Radanova oralno zadovoljila Lazića.

Da joj ovakvo ponašanje nije strano, tvrdi izvor VIP magazina, koji otkriva da je Nataša ranije uzimala novac za seksualne usluge, te da je oralno zadovoljavala muškarce u toaletu poznatog restorana u Beogradu.

Nataša Radan

Privatna arhiva

Nataša Radan , Foto: Privatna arhiva

- Ma kakav je ona top-model? U to niko više ne veruje, Može tu priču da prodaje samo ljudima koji je ne poznaju. Nataša je pre nekoliko godina zarađivala novac tako što je oralno zadovoljavala muškarce. Uglavnom su to bili samo oni koji bi joj se dopali, ali je zauzvrat uzimala novac. Sve je uvek bilo po šablonu. Izašli bi na večeru u poznati restoran, ona bi ih sve vreme uzbuđivala pričom, te ih dodirivala po polnom organu ispod stola, a na kraju bi odlazili do toaleta, gde bi im ona pu*ila - kaže izvor VIP magazina i dodaje da se ona plašila da će njena tajna isplivati kada bude ušla u „Zadrugu“, ali da joj je novac koji je dobila kao honorar bio miliji od časti.

- Tara Simov je jedina koja je znala ovu Natašinu tajnu, a pre nekoliko dana ispričala ju je pred nekoliko zadrugara, ne želeći da spominje Radanovu. Tara je rekla kako zna da se u „beloj kući“ nalazi jedna devojka koja je zadovoljavala muškarce u toaletu, ali da ne želi da otkriva o kome se radi - kaže izvor VIP magazina.

BONUS VIDEO:

Zavirite u luksuznu vilu Dijane Janković ovo do sada kamere nikada nisu zabeležile

 

Buduća zadrugarka prošla kroz pakao zbog popularnog folkera! Pevač joj duguje ogroman novac!

AUTOR: B. Zajić / G. Todorović DATUM I VREME: 02.09.2019. 14:30 - 02.09.2019. 15:32 U toku su poslednje pripreme za treću sezonu popularnog rijalitija "Zadruga". Nataša Radan, Foto: Alo! Budući takmičari Zadruge 3 će se u petak, 6. septembra, useliti u Imaginarijum, a danas obavljaju neophodne lekarske preglede.

 

Komentari (3)

Jole

03.10.2019 08:41

Kao da je ovo neka ekskluziva.Pa isto je to uradila u Zadruzi,jos i progutala ?

Zzz

03.10.2019 08:42

ETO STA SE PROMOVISE U OVOJ ZEMLJI!!!SROZANI SMO SKROZ,PROSTITUTKE VODE KOLO!!!?

sale kg

03.10.2019 10:57

A cemu drugo služe napucane usne??