Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari
Alo!
Nataša Radan

Alo!

Nataša Radan, Foto: Alo!

Budući takmičari Zadruge 3 će se u petak, 6. septembra, useliti u Imaginarijum, a danas obavljaju neophodne lekarske preglede. Među novim licima koje će se pojaviti u Zadruzi 3 nalazi se i Nataša Radan.

PROČITAJTE JOŠ:

Nataša je privukla pažnju iskustnog rijaliti igrača, Baneta Čolaka, pa su pali i zagrljaji.

Nataša Radan, Bane Čolak

G. Todorović/Alo!

Foto: G. Todorović/Alo!

Čolak je izjavio da će pokušati da smuva Natašu i da je ona jedna on najslađih devojaka koje ulaze u treću sezonu, a atraktivna crnka se nije mnogo bunila tim povodom:

- Videćemo, ne zna šta da kažem. Gotivan mi je, zanimljiv, sladak - rekla je Nataša, a ukoliko je Zerina bude napala, kako kaže, ona i Bane će se braniti.

Nataša Radan, Bane Čolak

G. Todorović/Alo!

Foto: G. Todorović/Alo!

Ono što je javnosti manje poznato je skandal koji prati buduću zadrugarku, a to je da je ona prošle godine u javnost iznela informaciju da je statirala u spotu Slobodana Batjarevića Cobeta, ali da joj on za to nije platio, te da joj je ostao dužan 400 evra.

- Tamo sam završila neplanirano, neplaćeno i katastrofalno - rekla je atraktivna crnka.

Ukoliko Cobe uđe u Zadrugu, Nataša tvrdi da bi mu sve rekla u lice to ima, a da li će zo biti tako, ostaje nam da vidimo.

U Zadrugu 3 ulazi bivši dečko predsednikove ćerke! (FOTO)

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 02.09.2019. 13:25 Nizao je uspehe i hitove, a i dan danas je ostao poznat kao legenda devedesetih godina! Ivan Gavrilović, Foto: Alo/Dejan Briza Ivan Gavrilović se na domaćoj sceni pojavio se pre 25 godina megahitom "200 na sat" koji mu je doneo ogromnu popularnost i ozbiljan novac.

Pogledajte BONUS video:

Bane Čolak saznao da Zerina ulazi sa dečkom u Zadrugu 3, pa uradio ono što niko nije očekivao!