Zadruga
Screenshot Dailymotion
Ermina, Zadrugovizija

E-Stock/Ivan Dobričić

Ermina, Zadrugovizija, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nakon informacije da je bila u vezi s Banetom Čolakom, u „Beloj kući“ pročula se priča da je nekada davno imala seks sa Gagijem Đoganijem, što je unelo nemire među ova dva zadrugara.

PROČITAJTE JOŠ:

No, kako tvrdi izvor VIP magazina, niti je Ermina ikada bila u vezi sa Čolakom, niti je imala seks sa Đoganijem, već je cela ta priča izmišljena, a Pašovićeva iza sebe ima znatno burniju prošlost.

Bane Čolak

Printscreen

Bane Čolak, Foto: Printscreen

- Ermina se samo predstavlja kao dobra, fina i naivna, a zapravo je daleko od toga. Čuo sam da je pričala kako je rodom iz Sarajeva, a to nije tačno jer je rođena u Beču. Njen prvi muž je Turčin, s kojim je imala ozbiljnih problema u braku.

Dugo nisu mogli da imaju dece, ali je posle nekoliko godina ipak ostala trudna i rodila sina. Problemi su nastali ubrzo nakon njenog porođaja. Stalno su se svađali, tukli i moralo je da dođe do razlaza.

Dado Polumenta

Alo!/ Rajko Ristić

Dado Polumenta, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ipak, pošto su se venčali i u džamiji, tamo se zvanično nisu razveli, pa su praktično još u braku. Ona je nakon njihovog razlaza odlučila da se vrati za Austriju i tamo počne novi život zajedno sa sinom.

No, umesto da se posveti njegovom obrazovanju i vaspitanju, Ermina je odlučila da pronađe sebi novi hobi - otkriva izvor VIP magazina koji dodaje da je Ermina u prošlosti uhodila poznate pevače, a jedan od njih je čak zatražio policijsku pomoć, ali i od gazda lokala je tražio da joj zabrane ulazak tamo gde on nastupa.

Ermina ljubomorna na Ivanu

S obzirom na to da je Bane Čolak pokušavao da stupi u emotivni odnos s Ivanom Krunić, a da je njihovu vezu u rijalitiju prekinula upravo Ermina koja je navodno bila sa njim, kontroverzna zadrugarka, pre samog ulaska, rekla je za domaće medije da u pevačici ne vidi konkurenciju.

- Ivanu ne doživljavam ozbiljno, ona je glumica i smatram da je ona zaljubljena u Vladimira. Mislim da njoj fali neka daska u glavi - zaključila je nova zadrugarka.

- Ona je u prošlosti bukvalno bila kao Miljana Kulić. Želela je po svaku cenu da bude s nekim poznatim muškarcem, pa je nekolicinu njih i uhodila. Ložila se na Đoleta Đoganija, jurila ga je da se fotografišu, ali je on nikada nije primećivao, dok je najveći problem zbog nje imao folker Dado Polumenta. S obzirom na to da ga je stalno uhodila, a da on nije želeo ništa s njom, Ermina je rešila da otvori lažni nalog na Fejsbuku pod njegovim imenom gde je sebe tagovala kao njegovu verenicu - kaže izvor i dodaje:

- S obzirom na to da je objavljivala emotivne statuse koje joj je Dado navodno posvećivao, folker je ubrzo saznao za tu informaciju i prijavio slučaj policiji. Kasnije, kada je otkrio o kome je reč, zabranio je svim vlasnicima klubova u Austriji da je puštaju na njegove nastupe. Ermina je tada načisto poludela, pa mu je pretila i govorila da će ipak jednog dana biti sa njim. Na kraju je ipak odustala, a onda su se tu desile neke nove stvari u njenom životu, pa je prošlost rešila da zaboravi - otkrio je izvor VIP-a.

BONUS VIDEO:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

Komentari (2)

grgur

06.11.2019 11:24

jes meni je gagi prico prosle godine.

Ema

06.11.2019 13:44

Vidi se da nešto sa njom nije u redu. Samo to vešto krije jer malo priča.