Dragana Mitar
Screenshot
Dragana Mitar, Vladimir Tomović

Screenshot

Dragana Mitar, Vladimir Tomović, Foto: Screenshot

Vladimir Tomović prošle noći odlučio je da svoje emocije koje oseća prema Dragani Mitar stavi na papir i isti joj stavi u jastučnicu. Naime, Tomović je pre nekoliko dana otvoreno priznao emocije prema zadrugarki, koja je uspela da u njemu probudi ono što nijedna nije.

Priznavši da je mnoge stvari uradio za nju, koje nije radio ni za jednu pre, Dragani je to prijalo, sve do trenutka dok Edis Edo Fetić nije ušao na velelepno imanje. Nakon njegovog ulaska, sve se promenilo, te se sada Dragana nalazi na raskršću.

Vladimir Tomović

Screenshot

Vladimir Tomović , Foto: Screenshot

Tomović je odlučio da napiše pismo Dragani, u kom je otvoreno napisao šta misli o njenom odnosu sa Edisom, ali je spomenuo i njenog maloletnog sina Jovana.

Gospođo Mitar, znam da se smeješ ovog trenutka, i treba. Besmisleno je u ovom trenutku filozofirati kada je sve jasno kao dan. Zapitaj se šta bi tvoji na sve ovo rekli. Nemaš 18, već uskoro 30 godina, zar je tvoj izbor šokirani mladić od 38 godina, koji je u braku i ima troje dece? Razumem ja šokove i traume od rijalitija, ali rečenicu: ,,Da, ti si odabrala i želim ti sreću", to je ključ. Ti si odabrala! Toga je svestan on (Edis), ti, a Boga mi i i ja. Što pre shvatiš da si se sa mnom poljubila i bila intimna na njegove oči, biće ti lakše. Shvatićeš da ti on to nikada neće oprostiti napolju. On je javno ponižen i vraćanjem njemu, ti ćeš poniziti i sebe. Šta god odlučila, znaj da ti nikada neću biti teret, želim da zavolim tebe i Jovana. Tvoj Vladimir - pisalo je u pismu.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović

Screenshot

Dragana Mitar, Vladimir Tomović, Foto: Screenshot

 

Komentari (2)

miki

03.12.2019 14:35

Vladimir opasan udvarac. Ali kada treba da poentira u krevetu, on odustaje.