Lazar Čolić Zola
Screenshot Youtube
Miljana Kulić

Screenshot Dailymotion

Miljana Kulić, Foto: Screenshot Dailymotion

Na samom početku se Dušica obratila zadrugarima i saopštila im je da slede pitanja novinara, a po običaju Miljana je morala da bude ta koja se oglasila prva.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zahvalila se Darku Tanasijeviću što ju je podržao kada joj je bilo teško zbog Zole. Ona je rekla Darku da je sve bliža odluci da li će roditi dete, ali da je koče neka pitanja.

- Ja ne znam šta da radim pre. Kada izađem ja samo deset dana moram da se naspavam. Želim da odem sa Željkom i Zolom na letovanje, posle toga ne znamo gde ćemo živeti, u kom gradu, pa traži stan, kreči, renoviraj, pa onda posao, u roku od mesec dana mora negde da se investira novac, jer pare odoše brzo, ja sam svedok. Pričala sam i sa Milicom Kemez da poručimo inventar iz Kine za salon - nabrajala je Miljana neumorno, a onda su se svi pa i Marija Kulić nasmejali.

Zatim je Darko upoznao Miljanu sa slučajem Bojana Tomovića koji tvrdi da je otac Miljaninog deteta.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

- Razumem šta je psihička bolest, ali evo biću bezobrazna, on mora na ozbiljno psihijatrijsko lečenje, neka mu promene terapiju. Ja sam pročitala intervju u kojem je on rekao da želi da me upozna i da uđe u rijaliti, da sam ja kraljica i da sam ga izvukla iz depresije, kaže samo pusti moje klipove. Ja sam njega obožavala kao klinka sam slušala njegove pesme, pozvala sam ga da peva na Željkovom rođendanu. On je rekao da ne može da dođe ali smo ostali u kontaktu - rekla je ona.

- Jednog dana neko lupa na kapiju, ja sam bila kod kuće sa Tijanom i Anom. Dolazi on, ja u šoku, nisam očekivala čoveka, tada smo se i upoznali. Tada smo se dogovarali da snimimo pesmu, duet, pričali smo, otišli do tvrđave do mog kuma i pričali smo o svemu, posle toga je došao vozač po njega i otišao je negde na Kosovo da radi, u povratku je svratio isto, a onda smo se posle čuli ovaklo na Vajberu - rekla je Miljana.

Miljana Kulić, Marija Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Marija Kulić, Foto: Printscreen

- Posle je mojim sestrama napisao da jedino mene može od Zole da odvoji on i da zato želi da uđe u rijaliti. Zoli je napisao da ne brine jer on nije otac deteta, a sada kaže ovo - rekla je Miljana.

- Mi nismo bili sami pet minuta, a sada tako priča. On je pred ulazak u rijaliti, pisao svakojake poruke, a onda sam ga blokirala. Rekao mi je da će se ubiti, morala sam da ga odblokiram i onda smo se ponovo čuli - rekla je Miljana.

- Poručila bih mu da promeni terapiju, jer nije dobra i da mi se više nikada ne javi jer neću imati razumevanja za njega i za njegovu ljubav - rekla je Miljana.

Lazar Čolić Zola

Screenshot Dailymotion

Lazar Čolić Zola, Foto: Screenshot Dailymotion

Dok je Miljana pričala o Tomović, Zola je bio vidno besan, a ona je nastavila da tvrdi da je Zola otac deteta.

Na kraju je Zola poslao poruku Tomoviću i rekao mu da ne uzima njegovo i Miljanino ime u usta, jer će imati posla sa njim, a Miljana je najavila izlazak iz Zadruge i tužbu protiv njega ukoliko se ovo nastavi.

Jeziv snimak razgovora Miljane i Marije dok mali Željko vrišti i plače! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 11.10.2019. 07:42 Šok! Miljana i Marija Kulić, Foto: printscreen Miljana Kulić i Marija Kulić nisu znale da ih večeras kamere snimaju dok se njih dve raspravljaju u apartmanu. Tom prilikom, Miljana je svojoj mami čak i pretila da će je udariti i gađati šoljom ako nastavi da komentariše Zolu i nju na sastancima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra Subotic se povlači iz rijalitija!

 

 

Komentari (2)

Kuki

13.10.2019 23:27

On dolazio kod Miljane. Ležali na krevetu. Ona otišla u Crnu Goru kod njega.

gosa

14.10.2019 14:21

zala zolimire usta si se uvalio crni sine moramo te spasavat inace propast.