Taki i Maja Marinković
YouTube/printscreen
Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

On je u intervjuu za Alo.rs otkrio kako noćima ne spava, kako ne može da veruje da je njegova ćerka tako nešto uradila, besan i ljut, u više navrata nije mogao da iskontroliše suze, pa se u jednom momentu potpuno slomio. U više navrata mu je padalo na pamet da uđe u televizor da bi pomogao svojoj kćerki. Štaviše, Takijev tata, a majin deda je u jednom navratu polomio televizor sa štakom jer nije više mogao da gleda kako mu unuka plače. Kako Taki navodi, novi televizor su kupili pre nekoliko dana.

Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Neka se svako postavi u ulozi roditelja kako gleda svoje dete kome ne može da pomogne, eto tako bih vam najjednostavnije objasnio kako se osećam. Ipak, ona je jedinica i odgajio sam je od 15 meseci, tako da se svaki put potresem - rekao je Taki ekskluzivno za Alo.rs i dodao:

- Mnogo plače, izgubiće sve živce, šta posle da radi?

Šta mislite o Janjušu?

- O Janjušu stvarno nemam šta da kažem. On je za sve kriv, u stvari oboje su krivi, ali on sada pokušava da se izvuče, a uništio mi je porodicu. Kako svoju, tako i moju.

Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Nisam, nikad! On je za debeo novac ušao u "Zadrugu" i sad ne može da se strpi par meseci. Ovako kada stoji pored nje on je bezosećajan, kao kamen je - završio je Taki, koji jedva čeka da se završi rijaliti, kako bi zagrlio svoju kćerku.

 

Komentari (5)

Sapcanin

16.06.2020 16:19

nije samo Janjus kriv krivaje i tvoja cerka nije nju niko mogao naterati onaje to htela nije ni ona cvecka kao i Janjus.

Vesna

16.06.2020 16:33

Po čemu je Janjus uništio njegovu ćerku ???? Sta traži sa OZENJENIM čovekom ? Ona histerise, ona ga juri, ona pravi scene a neki put mi se čini da i folira ! Ona je obelodanila sve, ona je htela poligraf ! Dobila je šta je htela. On je posebna sramota ( Janjus ) !

Duda K.

17.06.2020 04:49

A šta ima otac da osudjuje Janjusa kad se njegova ćerka prilepila za Janjuša i ne ostavlja ga na miru. To je radila i u prethodnom rialitiju samo sa drugom osobom. Nije ona nevinašce pa da se njen Taki žali samo na Janjuša i samo njega krivi. Bolje bi mu bilo da sagleda realno kakvo je ponašanje njegove Maje i da shvati da je ona ovo tražila i da i dalje juri janjuša i spopada ga. Sramota je što se ovde radi o zameni teza i zamagljuje istina. Neka njen otac pogleda sve od početka pa će shvatiti

Ajde

17.06.2020 12:19

Covece, ne drami. Cerka ti je dno. Smeje se dok Janjus drzi pognutu glavu, a cim se okrene prema njoj, ona nabije prste u oci i kao place. Gleda u kameru ili u Milana i dobija instrukcije. Svi ste vi u rijalitiju i cemu "suze"?

Covece

17.06.2020 19:31

Janjus je unistio svoju porodicu , zahvaljujuci tvojoj cerki, koja mu se g.. la non stop. Da nije bila uspaljena i da mu se nije trpala u krevet, on je nikada ne bi pozvao. Igra igru po diktatu, a za njega nisam bas sigurna. Ukanalio se samo tako.