JEDAN DETALJ NIKOME NIJE PROMAKAO! Ona je bila specijalna gošća na Luninom prvom nastupu! (VIDEO)

Svi pevali sa njima.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: printscreen

Luna Đogani imala je sinoć nastup u jednom klubu u Strumici u Severnoj Makedoniji, a publika koja je došla da je vidi i čuje, reklo bi se, prilično je dobro reagovala.

Specijalna gošća, možda i očekivano, bila je njena majka Anabela Atijas. Njih dve su zajedno izvele pesmu "U tvojim kolima" Fanki Džija.

Naravno, komentari su kao i uvek kada su Luna i Anabela u pitanju, pomešani. Dok jedni daju punu podršku majci i ćerki, drugi smatraju da je loše to što se njih dve samo povremeno "ubacuju" u pesmu, dok muzika ide u pozadini.

OGNJEN PROČITAO ODLUKU! Jedna od njih dve napušta Zadrugu! Rešeno je (FOTO)

Mnogi su primetili i da je Luna u jednom trenutku izula cipele, što je razumljivo, jer nije lako izdržati ceo nastup u štiklama.

 BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Rajko
  22/09/2019 - 19:05
  To nije bio Lunin samostalni nastup, kako pokušavaju da nam prodaju-. Čekajte ljudi. To je zajednički nastup Buba i Džala brat, Milica Pavlovič i na kraju Luna Đo.
  • Đura @Rajko
   23/09/2019 - 11:16
   Jesu nastupali isto veče u istom klubu, ali bile su pauze izmedju njihovih nastupa. I pored toga klub nije bio prepun. Luna nastupala u tangama ali Milica Pavlović, Buba i Džala brat nisu nastupali u tangama.
  • Branka @Rajko
   23/09/2019 - 11:47
   Lunčica nije mnogo naučila jer je lenština. Jedva delimično naučila da otvara usta za 4 (četiri) pesme koje je i izvodila u Makedoniji.
 • Korisnik: AHA
  22/09/2019 - 10:18
  Не е убаво пеење
 • Korisnik: Angel
  22/09/2019 - 09:27
  Platile 2 hiljade evra da pevaju. Da ne kažu da nisu imale tezgu.
 • Korisnik: Jelenko
  21/09/2019 - 18:19
  Kakvo loše pevanje Lune i Anabele. Iako je snimljeno pevanje u studiju pa brisane greške u pevanju nije moglo ni bolje ni gore. Pevanje im je kao da su bile " pod gasom". Kao da nisu vladale svojim glasom. Ni jačinom glasa ni visinom glasa. Ovako loše ni amateri ne pevaju.
 • Korisnik: Tanja
  21/09/2019 - 15:55
  Ovo pevanje je za "kućnu upotrebu" a ne za javnost.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi