Ana i Janjuš
Printscrren
Ana i Janjuš

Printscrren

Ana i Janjuš, Foto: Printscrren

Budući učesnik "Zadruge 3" Marko Janjušević Janjuš otkrio je sve ono o čemu se nagađalo u "Premijera-Vikend specijalu"!

Naime, mnogi su komentarisali kako mu žena brani učešće u rijalitiju, jer je imao slobodniji odnos sa Anom Korać tokom prve "Zadruge".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zbog njegovog učešća u "Zadruzi 1" i komplikovanog odnosa sa Anom Korać, dosta se spekulisalo o tome da će se Janjuševa žena razvesti od njega, a on je ispričao i kako ona sada gleda na njegov ponovni ulazak.

Ana Korać

Dejan Briza/Alo!

Ana Korać, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ženu sam sačuvao, trenutno je kod kuće. Ona će mi tu pomoći, videćemo, nadam se da će popustiti na kraju. Ona nije za to. Na kraju krajeva, ja ću dokazati da je trebalo da uđem - rekao je Marko, pa se osvrnuo na svoje učešće i ispričao da li je u kontaktu sa Anom:

Voditeljka se razvela od srpskog glumca, ponovo udala, a onda je usledila teška borba!

AUTOR: Blic.rs/I. M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 14:55 Bila je istrajna u tome. Nataša Pavlović, Foto: printscreen Voditeljka Nataša Pavlović već godinama važi za jedno od omiljenih domaćih TV lica, a iako je godinama prisutna na malim ekranima o privatnom životu retko je govorila za javnost. SEĆATE SE JELENE BROĆIĆ?

 

Možda sam pravio te neke greške, bio sam blizak sa nekim, što nije trebalo. Ovoga puta neću dozvoliti ništa što će povrediti moju porodicu. Da se zaljubim? Gde da se zaljubim... Skandali me ne interesuju. Nisam u kontaktu (sa Anom), niti ću biti u kontaktu.

Marko Janjušević

Screenshoot Youtube

Marko Janjušević, Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO:

Dalila otkrila sve: David je molio Dejana da se pomire!