Zadruga 4, zgrada Pink
Alo!/Nenad Vujanović

Bliži se početak spektakularne četvrte sezone "Zadruge 4". U rijaliti će ući neke već dobro poznate ličnosti, a ekipa portala Alo.rs je imala priliku da porazgovara sa budućim takmičarima koji nisu toliko poznati javnosti.

Miki Đuričić

E-stock

Foto: E-stock

- Spremam se da postanem otac. Sutra, daće Bog! Devojčica je - rekao je radosni Miki, koji od 6. septembra ulazi u "Zadrugu".

Jovana Ljubisavljević se bavi modelingom, svršeni je ekonomista, a u rijaliti je odlučila da oproba sebe zbog avanturističkog duha. Šarmantna dana nema problem da bude prijatelj sa starletama u popularnom TV formatu.

Kako se predstavila pred našim kamerama, pogledajte u snimku ispod:

Stefan Šebez, poznat je javnosti kao prijatelj Jovane Tomić Matore i Nenada Marinkovića Gastoza, a pratioci rijalitija željno su iščekivali njegov ulazak u luksuzno zdanje u Šimanovcima. Novi takmičar zna sve o susretu Lune Đogani i Gastoza u njegovom stanu, a tvrdi da je bio u emotivnim relacijama sa nekoliko rijaliti-učesnica i napominje da će u javnosti izneti sve:

U novu sezonu "Zadruge" ulazi par iz Hrvatske Paula Hublin i Fran Pujas. Šarmantna Zagrebčanka priznaje da ulazi u rijaliti iz zabave i kako bi testirala sebe, dok njen izabranik pristaje na takmičenje zbog nje.

Sreću pred milionskim auditorijumom okušaće poznati tiktoker Nenad Lazić Neca.

Nenad Lazić Neca

E-stock

Foto: E-stock

Luksuzno zdanje u Šimanovcima će nastaniti atraktivna Hrvatica Monika Horvat, a pripadnici sedme sile su za ovu damu odmah konstatovali da liči na pobednicu "Zadruge 3", Ivu Grgurić. Buduća takmičarka rijalitija se bavi stomatologijom, poznaje tri strana jezika a finansijske prohteve joj ispunjava, kako priznaje, otac.

Ko će biti nove zvezde nove sezone popularnog rijalitija, ostaje da vidimo i koliko će ostati dosledni svojim principima pred milionskim auditorijumom!