Iva Grgurić
printscreen

 

Iva Grgurić

printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Hrvatska starleta Iva Grgurić, ispričala je pred svojim zadrugarima iz Bele kuće kako je više puta u životu "ispadala budala", a onda je dala i primer.

Ona se još jednom prisetila ruke pomoći poznatog bogatog biznismena, a onda i situacije koja ju je zadesila godinu dana pre toga. Na taj način, iznova je uspela da šokira sve detaljima iz svog turbulentnog života.

Iva Grgurić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- Ispadala sam mnogo puta ovde budala. Najveća sam budala pre šest godina, ispričala sam vam svima o čemu se radi, a sada ću vam ispričati šta se desilo pre sedam godina... Otišla sam od roditelja sa 18 godina i živela sam sa gej parom u stanu. Dobila sam poziv od jednog boksera, dao mi je poslovnu priliku da radim na Zrću. Ja pitam o čemu se radi i oni mi objasne da ću prodavati epruvetice sa alkoholom za 13 kuna (oko 200 dinara), a od svake ću ja dobiti po jednu kunu (oko 15). Ja dolazim tamo, tu nije bio krevet, nego neki dušek, osam di-džejeva... Bilo je previše ljudi, po dvoje ljudi je spavalo u krevetima. I sada mi treba po plažama da nosimo te epruvetice i da ubeđujemo Engleze da je to domaća rakija. Jedva sam prodala 10 epruvetica. Pokupila sam se za dva dana. Tada sam se osetila kao budala. Radila sam kao hostesa - otkrila je Iva tokom dnevnog zadatka u Beloj kući.

Iva Grgurić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube