LJUBILI SE PRED SVIMA! Mina Vrbaški smuvala ovog zadrugara! Nisu birali ni vreme ni mesto gde će se dohvatiti!

Ne gubi vreme!

MINA vrbaški
MINA vrbaški, Foto: Screenshot Dailymotion

Kako je već poznato, kroz njen rijaliti život prošli su mnogi momci, a starleta je ovog puta istakla da ne želi da nađe ljubav u rijalitiju. Međutim, to nije bilo dugog veka.

Ona je ipak bacila oko na Nikolu Orozovića, sa kojim se stalno grli i češka, a danas su čak pali i poljupci - oko usta i u vrat. Dok su bili u dvorištu oni nisu mogli da obuzdaju strasti, čak im nisu smetali ni ostali zadrugari, štaviše, nisu ih ni primećivali! 

PRETRNULA OD STRAHA! Tara Simov se zaledila kada je videla koja crnka je ušla u Zadrugu! Prošla pored nje kao da se ne poznaju! (VIDEO)

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/YT

Podsećamo da je Mina ušla u Zadrugu kao zauzeta devojka i da ima nekog ko je čeka napolju, ali očigledno se zaigrala pa je zaboravila da nije slobodna. U prethodnim sezonama mogli smo videti Minu kako ulazi u kombinacije sa nekim zadrugarima, ali ovog puta njen prvi izbor je bio Vladimir Tomović te se brzo prebacila na Nikolu Orozovića.

Mina nasrnula na Taru! Žestok okršaj zadrugarki, obezbeđenje ih razdvajalo!

AUTOR: Alo/G.T DATUM I VREME: 12.09.2019. 17:15 - 12.09.2019. 17:34 Haos! Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram Problem između Tare Simov i Mine Vrbaški datira još od pre par godina, ali sada kada zajedno žive na imaginarijumu rešile su da se obračunaju.

BONUS VIDEO:

Marija Kulić ispričala gde će biti mali Željko dok su ona i Miljana u Zadruzi!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi