Miloš Bojanić
printscreen
Miloš Bojanić

printscreen

Miloš Bojanić, Foto: printscreen

Miloš Bojanić, postao je prošle nedelje ravnopravni takmičar rijalitija "Zadruga" i odmah je pokušao da se publici, ali i svojim cimerima, predstavi kao čovek bez ijedne mrlje u životu. Pevač, međutim, navodno krije jednu veliku tajnu!

Na estradi, naime, mesecima kruže priče kako je Bojanić varao svoju suprugu Branku sa 20 godina mlađom ženom, koja živi u Americi i koja, navodno odgaja njihovog sina.

Pred Milošev ulazak u rijaliti, ekipa Informera, kontaktirala je pevača kako bi saznali da li su te priče tačne, a on je iznenadio odgovorom.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete. Da imam vanbračnog sina, odmah bih ga priznao. Ma iste sekunde bih to uradio - rekao je popularni pevač.

Bojanić kaže da se nikad ne bi ponašao kao njegov kolega Miroslav Ilić, koji još uvek nije priznao sina Devina, kog je navodno dobio pre tri decenije sa Mirom Antonović.

- Miroslav treba da se boji šta može da ga snađe u životu. Pa šta, desilo mu se da ima dete, to je lepo i treba da ga prizna, a ne ovako da se ponaša. Bog sve vidi i zna! Miroslav treba da se plaši smrti i Boga - zaključuje pevač za "Informer".

Miloš Bojanić

Screenshoot Youtube

Miloš Bojanić, Foto: Screenshoot Youtube

 

BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

Komentari (1)

Ruža

09.10.2019 11:33

Bog sve vidi i zna! Miroslav Ilić treba da se plaši smrti i Boga