STANARI U STRAHU! Mensur totalno podivljao: Polupao sve po pabu! (VIDEO)

Svi šokirani.

Zadruga
Foto: Youtube/Printscreen

Tokom gostovanja u radio-emisiji "Sedi dole" Marko Đedović otkrio je kako je Janjuš rekao da misli da je Mensur Ajdarpašić ljubomoran na njega, zbog Mine Vrbaški. Tada je Mensur uleteo u studio, a za njim i Janjuš koji je želeo da sve raspravi.

Mensur
 Foto: YouTube/Printscreen

Zatim su Janjuš i Mensur odlučili da razgovaraju, a nakon čega je Mensur počeo da urla na Minu Vrbaški, lupa vratima od paba i baca stvari.

Mina i Mensur
Foto: Youtube/printscreen

Boli me k*rac za tu poruku. Ja sam rekao da ne priča o tome. Ja sam dobio ono što sam hteo, nije me zanimalo. Ona je tu lanula, rekla, nije trebalo da kaže, a to nema veze sa ljubomorom prema tebi - govorio je Mensur.

Ja znam da si ti pomislio da ona nekome piše poruke, ali ne treba da razmišljaš o tim stvarima. Šta ima oko toga da se raspravljaš, samo upadaš u dublje probleme. Ne daj Bože da pomisliš da je Mina nešto sa mnom, ne daj Bože. Ja sam ti rekao kako sam ja nju gledao - pričao je Janjuš.

Janjuš
Foto: printscreen

Moja je krivica što ja ne verujem. A ovaj šupak dođe tamo i kaže kako sam ja ljubomoran i kako je Janjuš potvrdio. S*ronja klasičan! Opet si ti Mina mangup, stoti put kažem da me poslušaš, ti nećeš da me poslušaš. J*bem vas u usta - bio je besan Mensur.

Pusti ti mene šta ću ja da radim - rekla je Mina, a to je Mensura iznerviralo.
Mina i Mensur su zatim pričali u pabu, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi