SVADBA NA POMOLU?! Marko Miljković vodi Jelenu Pešić u Brus?! Konačno priznao šta oseća prema njoj: "Šta je u tome loše?" (VIDEO)

Ipak...

Marko Miljković
Foto: Youtube/printscreen

Marko Miljković pred svim zadrugarima je priznao šta zaista oseća prema Jeleni Pešić, koja je ranije istakla da želi sa njim da poseti njegov rodni Brus, što su mnogi protumačili kao njenu želju da bude na mestu Lune Đogani.

- Jelena ti je rekla svoje planove i da hoće da ide sa tobom u Brus, nije li ti to dokaz da će na sve načine pokušati da zauzme Lunino mesto - glasilo je pitanje za Marka u okviru "Pitanja gledalaca", na koje je on odgovorio bez dlake na jeziku.

Marko Miljković
Foto: Screenshot Youtube

- To što smo drugari i što provodimo vreme kvalitetno, ne znači ništa. Ne vidim ništa više od drugarstva ni sa njene strane. Možda sam ja glup za te stvari, pa ne osetim, ali šta je loše u tome da idemo kao drugari u Brus? To nije ništa sad, da kažeš, nešto... Neki su još uvek ubeđeni da smo Dragana i ja imali neke emocije, pa će tako biti i sa Jelenom verovatno, evo demantujte me - rekao je on, a Jelena se nadovezala:

- Slažem se sa Markom, pričali smo Marko i ja o sestri i da bi bilo lepo da se to proslavi. Ni ja nisam spremna za vezu, i da Marko nije zauzeo taj stav, ni ja ne bih ulazila tek tako u vezu.

Jelena Pešić
Foto: Printscreen/YT

- Ona neće priznati svoje emocije dok on to ne uradi, a očigledno je sve - dobacila je Ermina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ђура
  21/02/2020 - 06:47
  Нека иду што пре без повратка назад . Досадни су . Коме су они занимљиви ?
 • Korisnik: Ema
  20/02/2020 - 20:20
  Kakva crna svadba, zena sarmantna kao pegla na paru, hladna, podbula od alkohola, nikakva. Nece to Marko ni pogledati u tom smislu!M
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi