Luna i Marko
Screenshoot Youtube
Luna Đogani i Marko Miljković

e-stock/Momir Čubrilović

Foto: e-stock/Momir Čubrilović

Luna Đogani i Marko Miljković su svoju ljubavnu romansu započeli pred rijaliti kamerama tokom učešća u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Njihovu vezu od samog starta prati veoma turbulentan odnos, a nakon 11 meseci odlučili su da isti i okončaju.

Luna je istakla da su nerazjašnjeni sukobi i mimoilaženje u razmišljanjima glavni razlog njihovog raskida, ali isto tako i da nikada neće pričati loše o Miljkoviću.

Budući da oboje dobijaju poruke od poruke koje im ne prijaju, Miljković je rešio da stavi na sve ovo tačku i tom prilikom se obratio i Đoganijevoj sa rečima da pripazi na ono što priča kako sebe ne bi kompromitovala.

- Još jednom vas sve molim da prestanete da linčujete komentarima i porukama. Luna Đogani se ne oseća dobro ovih dana (što je i normalno) i mnoge stvari radi nepromišljeno kao i reči koje izgovara - napisao je Marko na svom Instagram nalogu.

Marko Miljković

Screenshot

Foto: Screenshot

 

Komentari (3)

bojana

22.12.2019 11:10

Marko, kao jedan zaljubljen i drag momak,zeli da zastiti zenu koju voli na sve moguce nacine od odvratnih ljudi ili bolje reci neljudi.

Dušan

22.12.2019 15:25

@bojana - A Lunini fanovi ga pljuju po portalima. Valjda u znak zahvalnosti.

Veljko

22.12.2019 18:18

Ljudi, molim vas da prekinite vise o ovim likovima da pisete. Dosadili su i bogu i narodu. Prevaranti i lazovi. Tacka.D