UZEĆE JOJ NOVAC I PROGLASITI JE NESPOSOBNOM! Marija Kulić rešila da zagorča život Miljani jer nije otišla na abortus! Skovala tajni plan!

Niko ne može da je zaustavi.

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: printscreen

Marija Kulić se iznervirala jer njena ćerka Miljana nije jutros otišla na kiretažu, te je rešila da ona uzme stvar u svoje ruke, pa je skovala i plan.

- To što su oni zamislili neće da im prođe dok je moja glava zdrava. Sad ću ja da tražim psihijatrijsko veštačenje o određivanju njene poslovne sposobnosti, pa će ljudi koji su izučili neke škole da odluče. Kome ovo dvoje da budu roditelji? Kockar, puši travu, pije, ona sa njim isto na kocku, lenčuga...To nije za dete i nije dete za svakoga! Ja ću da tražim veštačenje i zbog kontrolisanja para, onda će i njene i njegove pare da budu kod mene. Dosta su me oni pravili na budalu - pričala je Marija Tomoviću a on je ćutke slušao.

 BONUS VIDEO:

Sloba Radanović na Alo žurci pre incidenta sa Kijom! Evo šta nam je sve ispričao

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Meli
  17/10/2019 - 09:17
  Marija gubi tlo , jer neće Zlatna koka više da snosi zlatna jaja , a ona da izigrava gazdaricu ! Zaboravila da je do pre godinu dana imala poljsk WC . Od Miljaninih para se kuća renovirala i dozidala . Niko ništa ne radi , svi na Miljaninoj grbači , i ona se usudi nekom postaviti pitanje , gde radi i čime se bavi !?
 • Korisnik: Zorica
  16/10/2019 - 18:45
  Ova zena je zlo, samo su joj pare u glavi.
 • Korisnik: Maki
  16/10/2019 - 17:18
  Neće moći ona to da dokaže za Miljanu i Zolu. Oni se ovako sasvim normalno ponašaju. Samo što troše pare neracionalno. Ali takvih ima na milione.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi