Luna Đogani
Screenshot
Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Navodno, pesma će biti bržeg ritma, a Anabela tu numeru već nekoliko godina čuva u fioci čekajući pravi trenutak da je objavi.

- Luni se i te kako dopala mamina ideja, pa će njih dve, nakon što se Đoganijeva oporavi od estetske intervencije ugradnje silikona, ući u studio i snimiti duet. Tekstopisac koji je radio na toj numeri moraće da doradi nekoliko detalja, s obzirom na to da pesma nije planirana kao duet, ali će i to ubrzo biti rešeno - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da se Luna veoma raduje tome što će pevati sa majkom.

Luna Đogani

printscreen

Foto: printscreen

- Za nju nije mala stvar to što će ukrstiti glas sa Anabelom, koja je nekada žarila i palila muzičkom scenom dok je bila članica grupe „Fanki Dži“. S obzirom na to da su njih dve sličnog senzibiliteta, veruju u uspeh dueta. Sasvim sigurno će Lunina trenutna popularnost doprineti tome da numera bude slušana, pa ceo tim koji radi na ovom projektu već pravi plan promocije - kaže izvor blizak pevačicama. 

Kako saznajemo, njih dve će snimiti i visokobudžetni spot, najverovatnije u Grčkoj, s obzirom na to da tamo imaju prijatelje koji će im pomoći u realizaciji.

Luna Đogani, Ceca Ražnatović

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Luna se obratila Ceci: Još sam ona stara!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je govorila o Luni i rekla da je imala lepo mišljenje o njoj dok se družila sa njenom ćerkom, ali i istakla da ne zna kakva je Đoganijeva sada jer je nije videla pet godina. Luna je iskoristila priliku da joj odgovori. - Pre svega, ja Cecu i njenu porodicu poštujem kao ljude koji su vezani za jedan period mog života. Uz njih sam se uvek osećala lepo. Mnogo puta me je majčinski savetovala i zahvalna sam joj na tome. Ostvarena je na svim poljima i veoma mi imponuje kada me jedna takva žena komentariše. Ja sam ostala ona Luna koju ona pamti. Nisam se promenila, osim što sam odrasla i sazrela - izjavila je Luna za „pink“.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Poznati srpski novinar ulazi u Zadrugu 3!

 

Savo Perović nikad nije pominjao OCA, a njegova mama je trpela STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE!

AUTOR: Puls/R.J. DATUM I VREME: 26.07.2019. 16:19 - 09.08.2019. 17:52 Otvorili dušu i ispričali istinu Foto: Screenshoot Youtube Zadrugar Savo Perović pokazao se kao fin i kulturan momak u rijalitiju. Njega su gotovo svi cimeri voleli, a najbliži je bio sa blogerkom Lunom Đogani .

 

Komentari (3)

sasa

03.09.2019 09:24

Koje glasove da ukrste...gde su im...smejurija

Gaga

03.09.2019 11:40

Treba pronaći i dve pevačice koje će im otpevati taj duet. Lako je posle otvarati usta.

Miks

03.09.2019 21:35

Kada dve otvaracice usta dunu i vatru sunu - srusice vam Estradu,