Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Bivši zadrugari Luna Đogani i Savo Perović sinoć su gostovali kod voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - narod pita". Oni su komentarisali sve ono što se dešavalo u rijalitiju, ali i odgovarali na pitanja gledalaca.

PROČITAJTE I:

 

Jedan gledalac je imao želju da mu zadrugari otpevaju nešto uživo. Luna i Savo su se malo raspravljali oko toga koju će pesmu otpevati, pa su na kraju odlučili da to bude numera ''Vreme za ljubav ističe''.

Mnogi sumnjaju da Luna ima dovoljno dobar glas da bi postala pevačica, na čemu uveliko radi. Poslušajte kako zvuči, te proceniti sami:

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

Komentari (4)

Saša

26.07.2019 10:51

Ovo je sramota, luno sram te bilo da nas vređaš svojim odvratnim pevačkim glasom,, zašto nas praviš budalom, ti veze nemaš sa pevanjem,, idi u wc gde si brate kraljica, zato te volimo.

Stojko

26.07.2019 10:54

Narod treba sa se pita u tv emisiji,zasto su ti lezilebovići toliko zaradili,posebno ta nametljiva individua, kojoj je novac sam pao na glavu a ona peva, pa zašto da ne peva,dok drugi školovani itelektualci plaču tražeći posao, a ona će biti voditeljka sa onim kreštavim glasom,kao I ona na hepi tv-u, dokaz da se do posla preko veze dolazi.

Milenko

26.07.2019 13:00

Luna pevala šapatom da se ne čuje a Savo pustio glas da poklopio njeno loše pevanje.

lj

26.07.2019 13:59

Luna se I ne cuje,samo Sava,ona ubode neku ton Ne zna da peva