RATOVI 4 PORODICE Ko je najveća žrtva brutalnih okršaja u rijalitiju "Zadruga"? (ANKETA)

Vaše mišljenje i vaš glas znači!

Zadruga porodice
Foto: Alo/E-stock

Od samog počekta rijalitija "Zadruga" bilo je jasno da će ovaj TV format pomeriti granice, a porodične drame koje su se odvijale pred budnim okom milionske publike zainteresovale su čak i najoštrije protivnike ovakvog programa.

Mnogi takmičari nisu ni slutili da će se njihov život iz korena promeniti kada kroče na luksuzno zdanje u Šimanovcima. Učešće u prvoj sezoni "Zadruge" okončalo je brak Kristine Kije Kockar i Slobodana Slobe Radanovića i ugrozilo reputaciju Lune Đogani, ali i napravilo uvod u sve priče koje će se ispredati kasnije o poznatoj zadrugarki.

Studio napustila histerična, u iscepanom kostimu, sa posekotinama po telu i licu, prisiljavana na s*ks...

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
Foto: E stock

Popularni TV format predstavljao je nastavak drama koje su započete u rivalskom rijalitiju "Parovi" za porodice Dragojević i Subotić. U drugoj sezoni Pinkovog šoua Aleksandra Subotić je ostala bez verenika Davida Dragojevića, koji je uplovio u romansu sa takmičarkom Anom Korać.

"Zadruga 2" bila je žarište sukoba roditelja popularne rijaliti-zvezde Aleksandre Subotić. Njena majka  Ljuba i otac Karađorđe često su se i fizički obračunavali pred kamerama, a drama porodice zadrugarkinog bivšeg dečka tematizovala se u trećoj sezoni sa ulaskom njegovog brata Dejana i njegove supruge Dalile.

Psihičko stanje Lune Đogani može imati izuzetno negativan ishod: "Njeni postupci su posledica zastoja u razvoju krivicom roditelja!"

Subotići i Dragojevići
Foto: Alo/E-stock

No, okršaji srodnika dobili su sasvim novu dimenziju kada je u Šimanovce zakoračila Anabela Atijas i počela obračun sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, kćerkom Lunom, kao i njenim partnerom Markom Miljkovićem.

Sloba Radanović i Jelena u nikad većoj ljubavi: U vreme pandemije napravili veliki korak!

Luna, Marko, Gagi, Anabela
Foto: E-stock

Četiri porodice (Đogani, Dragojević, Subotić i raskinuta Kockar-Radanović), mnoštvo nerazumevanja, konflikata, nervnih slomova... Ali, čini se, četiri mlade žene su najviše pogođene ili možda svaki od učesnika drame? Glasajte u našoj anketi!

Ko je najveća žrtva porodičnih okršaja u rijalitiju "Zadruga"?

Ukupan broj glasova: 2320

  • Kristina Kija Kockar: 28% (657)
  • Luna Đogani: 51% (1184)
  • Aleksandra Subotić: 8% (175)
  • Svaki član porodice je bio žrtva u rijalitiju: 13% (304)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi