Zadruga porodice
Alo/E-stock
Zadruga porodice

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

Od samog počekta rijalitija "Zadruga" bilo je jasno da će ovaj TV format pomeriti granice, a porodične drame koje su se odvijale pred budnim okom milionske publike zainteresovale su čak i najoštrije protivnike ovakvog programa.

Mnogi takmičari nisu ni slutili da će se njihov život iz korena promeniti kada kroče na luksuzno zdanje u Šimanovcima. Učešće u prvoj sezoni "Zadruge" okončalo je brak Kristine Kije Kockar i Slobodana Slobe Radanovića i ugrozilo reputaciju Lune Đogani, ali i napravilo uvod u sve priče koje će se ispredati kasnije o poznatoj zadrugarki.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Foto: E stock

Popularni TV format predstavljao je nastavak drama koje su započete u rivalskom rijalitiju "Parovi" za porodice Dragojević i Subotić. U drugoj sezoni Pinkovog šoua Aleksandra Subotić je ostala bez verenika Davida Dragojevića, koji je uplovio u romansu sa takmičarkom Anom Korać.

"Zadruga 2" bila je žarište sukoba roditelja popularne rijaliti-zvezde Aleksandre Subotić. Njena majka  Ljuba i otac Karađorđe često su se i fizički obračunavali pred kamerama, a drama porodice zadrugarkinog bivšeg dečka tematizovala se u trećoj sezoni sa ulaskom njegovog brata Dejana i njegove supruge Dalile.

Subotići i Dragojevići

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

No, okršaji srodnika dobili su sasvim novu dimenziju kada je u Šimanovce zakoračila Anabela Atijas i počela obračun sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, kćerkom Lunom, kao i njenim partnerom Markom Miljkovićem.

Luna, Marko, Gagi, Anabela

E-stock

Foto: E-stock

Četiri porodice (Đogani, Dragojević, Subotić i raskinuta Kockar-Radanović), mnoštvo nerazumevanja, konflikata, nervnih slomova... Ali, čini se, četiri mlade žene su najviše pogođene ili možda svaki od učesnika drame? Glasajte u našoj anketi!

Ko je najveća žrtva porodičnih okršaja u rijalitiju "Zadruga"?