Luna Đogani
Printscreen/YouTube
Luna Đogani

Printscreen/YouTube

Luna Đogani, Foto: Printscreen/YouTube

U toku emisije ,,Pitanja gledalaca" Luna Đogani je sinoć doživela ljubavni brodolom sa Markom Miljkovićem, a nakon što je čula mišljenje zadrugara, demonstrativno je napustila Belu kuću.

Đoganijeva je prolila gorke suze zbog ljubavi po ko zna koji put, a nakon višesatnog suočavanja sa činjenicama da joj veza sa Markom više nije kao pre, otrčala je u radionicu, kako bi se sakrila i nastavila da tuguje u samoći.

Luna se sve vreme tresla od plakanja, gušila se i pokušavala da se olakša, ali joj nije išlo od ruke. Luna je pre samo dva dana govorila o budućnosti sa Markom i da se nada da će nositi njegovo prezime, ali izgleda da je svemu tome došlo kraj.

Bane Čolak došao je da je uteši, jer je, kako je tvrdio osetio šta se dešava.

Nakon turbulentne emisije "DNK", usledilo je direktno uključenje u Zadrugu.

Gledaocima je prikazana scena Lune i Marka koji su u suzama razgovorali o njihovom odnosu.

Pričali su o definitvnom raskidu, a glavni razlog je bio taj što je Luna opet rekla da je Miljković sa njom iz sažaljenja.

Da li je ovo konačan kraj ostaje nam da vidimo.

Komentari (2)

zoks

23.04.2020 09:20

Ova cura je za ozbiljnu psiho analizu, pomozite joj

boki

24.04.2020 06:40

Zasto mediji pisu o rilijatima i zadruzi kiga to zanima najveca bruka za decu omladinu i sve kulturne gradane.Intelegenicija u zadruzi na niskom nivovu dali drskos vredsnje pobeduje sto nrpobeduje znanje itelegencija sastali se sve nemoralno propalo drustvo samo leze vode ljubav svadsju vredaju Luna je premet namestanja scena i sve ce prihvatiti da dide do novca