POKAJAO SE! Janjuš se vraća ženi: Od ovoga sve zavisi!? (VIDEO)

"Maju će da šutne ako mu žena oprosti!"

Marko Janjušević Janjuš
 Foto: Alo.rs

Gosti u sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" bili su Marko Đedović, Tara Simov i Mateja Matijević.

Oni su pričali o raznim temama i između ostalog se dotakli Marka Janjuševića Janjuša, za koga svi čekaju da čuju da li se vratio ženi nakon preljube.

Zadruga
 Foto: YouTube/Printscreen

- Svađa je krenula između mene i Maje, pa se uključio i Janjuš. Tada sam izgovorila strašne stvari. Janjuš je rekao da je Maja gazila po ljudima kad joj je bilo najteže, mislio je na Šopićku, ali sam ja mislila da misli na mene. Rekla sam mu da je klošarčina. On je posle spustio loptu. Ja potisnem sve te ružne stvari, ja brzo zaboravljam.Prelazim svima preko svega, pamtim samo lepe stvari - započela je priču Tara, a Marko se nadovezao:

Marko Đedović
Foto: YouTube/Printscreen

- Tara je osoba koja prašta kao Sveta Petka. Njoj kažeš izvini i ona pređe preko svega. Kod mene izvini znači da menjamo pravac. Promenićemo retoriku. Neki ljudi su rođeni da ih vređamo. Mislim da je mislio i na Ivanu i na Taru. On je od Ivane Šopić napravio budalu. Ona mu je poremetila planove koje sad sprovodi u delo. On čeka odgovor od žene, trenutno. I nakon tog odgovora će on videti da li će sa Majom nastaviti. Šopićka mu je tu uletela. Ako mu žena da potvrdan odgovor, od Maje nema ništa. Krivica je i Majina i njegova, ali njegov ulog je veći. On mnogo više gubi nego Maja. Luna je govorila u "Zadruzi 1" da joj je sve dozvoljeno jer ima 21 godinu - rekao je Đedović.

- Ta veza je građena na pogrešnim temeljima. Mislim da od toga nema ništa - rekao je Mateja, a sve pogledajte u videu:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi