Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš
Alo.rs/Printscreen
Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš

Alo.rs/Printscreen

Foto: Alo.rs/Printscreen

- Maja i je smo se našli u kafiću i rekao sam joj da ne želim da se viđamo. Odmah je napravila scenu, pa sam izašao napolje i krenuo da zovem taksi. Otela mi je mobilni iz ruke i počela da se baca po tramvajskim šinama! Urlala je: "Ubiću se! Hoću da ideš kod mene." Bio sam u šoku, pa sam krenuo ka kafiću da zamolim konobara da pozove policiju - ispričao je Janjuš i dodao da je na putu do lokala ugledao patrolu policije:

Maja Marinković

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Sa ženom nisam pričao o Maji, ali sam video da je razočarana. Ona je razumna i inteligentna i spremna je na sve da naša ćerka bude srećna. Nismo razgovarali o razvodu, vreme će pokazati šta će biti sa nama. Kad odem na duže od kuće i pojavi mi se neka sa silikonima, nešto u meni proradi. Takav sam. Idem u petak u Novi Pazar kod hodže da to izbaci iz mene - rekao je Janjuš u "Narod pita", a Maja je odmah skočila i optužila ga da laže.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Veronika Star

20.07.2020 10:29

Niste stavili dovoljno veliku sliku ove ulicarke. Treba da bude preko cele strane. Ne zna se da li je ruznija, da li je gluplja, pa je red da takve novine kao sto ste vi pisu o njoj feljton u nastavcima..... dokle smo dosli.