Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari
Dejan Briza/Alo!
Izgled Zadruge

Promo

Izgled Zadruge, Foto: Promo

Pregovori su uveliko u toku!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Lidija Vukićević, Sandra Afrika i Ana Korać, biće glavne zvezde treće sezone rijalitija "Zadruga", koja 6. septembra startuje na "Pinku".

Legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života" uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća. Osim nje, ponudu za treću sezonu dobile su i seksi starleta iz Ivanjice, kao i fok pevačica, koja je do sada često bila članica žirija u "Zadrugoviziji".

Lidija Vukićević

Printscreen/Instagram

Lidija Vukićević, Foto: Printscreen/Instagram

 

- Lidija je i ranije dobijala pozive za učešće u raznim šou-programima, ali je sve redom odbijala. Ovoga puta dobila je tu mogućnost da sama odredi uslove pod kojima će ući u "Zadrugu 3". Ponuđeno joj je i da ne mora sve vreme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gde može da se osami kad god da poželi - priča izvor za "Hit Informer" i dodaje:

- Kad su je kontaktirali sa "Pinka", najpre im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora.

U sličnoj dilema je i Sanda Afrika. Iako ima mnoog zakazanih nastupa unapred, njen menadžer pregovara sa producentima "Zadruge" da u nekom trenutku uđe u Pinkov šou barem na dve nedelje.

Sandra Afrika

Screenshot Instagram

Sandra Afrika, Foto: Screenshot Instagram

- Ništa još nije precizirano sa njom jer su vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović trenutno na odmoru. Tek kada se vrate u drugoj polovini avgusta, nastaviće da razgovaraju sa Sandrom na temu njenog honorara i uslova.

I Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u "Zadrugu". Sada su prohtevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević. Postoji velika šansa da tamo bude i Davidov brat Dejan.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram

- Ljudi vole zamršene porodične priče. Setite se samo Subotića iz Kaluđerice! David i Dejan dugo nisu pričali, sad su se pomirili, i publici bi sigurno bilo zanimljivo da vidde kako će se njihov odnos dalje razvijati. Sa Dejanom bi u "Zadrugu 3" ušla i njegova žena Dalila, nekadašnja pobednica "Parova" - otkriva sagovornik.

Dalila i Dejan Dragojević

printscreen

Dalila i Dejan Dragojević, Foto: printscreen

 

Kako je do početka "Zadruge" ostalo nešto manje od mesec dana, polako se kompletira spisak učesnika. Šuška se da će se 6. septembra u Imaginarijum useliti Nataša Šavija, Ivana Stamenković Sindi, Zoki Šumadinac, pobednik "Velikog brata" Darko Spejko, Nenad Čanak, Jelena Jevremović, Katarina Živković, Jelena Kostov, Dragan Marinković Maca, Tamara Đurić... A tu će biti i neki od starih učesnika: Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, Filip Đukić, Marija Ana Smiljanić... Sve ukupno, zajedno sa Lidijom, Afrikom, Anom, Davidom, Dejanom i Dalilom - spisak od 21 učesnika.

Zbog Zadruge 3 će morati da REAGUJE POLICIJA! Oglasila se produkcija i obelodanila BROJNE ZLOUPOTREBE!

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 09.08.2019. 16:44 Ovome se niko nije nadao! Rijaliti Zadruga logo, Foto: Promo Povodom prevara na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Fejsbuku sa lažnih profila ''Zadruge'' pisali anonimnim ljudima, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima biće podnete prijave nadležnim organima.

 

Komentari (4)

zadruga 3

13.08.2019 23:34

po meni nije u redu da pojedinci imaju drugačije uslove, daj im veći honorar i to je to, uzmi ili ostavi

Луди милојко

14.08.2019 09:14

Zalosna nam majka

majs

14.08.2019 15:03

micu treba specijalne uslove zbog pelena.

Popaj

14.08.2019 16:37

Velika vecina poznatih lica od ranije. Mora bar pola novih lica da udje.