Zadruga, ubacivanje
Alo.rs
Zadruga, ubacivanje

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Izvor blizak produkciji otkriva da je skoro izvesno učešće ljutih protivnica starleta Stanije Dobrojević i Tamare Đurić.

Katarina Živković, koja je pobedila u "Farmi 3" takođe je u opticaju, kao i političar Marjan Rističević, te pevači Zorica Marković, Zorica Brunclik, Miloš Bojanić i Bebi Dol, koji su se već dokazali u rijaliti programima.

Tamara ili Stanija

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Kaća je posle rijalitija potpuno promenila život i više nije ona skromna devojka koja je bila. Sada može u koštac da se uhvati sa starletama, jer izgleda odlično, a sigurna je u sebe, zato što peva kao zmaj, pa za nju nema zime. Jedino što Kaću koči je njena ljubavna veza, ali verujem da će uspeti da sredi probleme i da uđe u "Zadrugu 4" - rekao je dobro upućen izvor.

Što se tiče pomenutih starleta i pevača, produkcija sa njima uveliko pravi planove i dogovara honorare.

- Sa Stanijom i Tamarom produkcija već vodi razgovore a na redu za sastanke su pevači. Uslovi koje su pripremili za sve njih su i više nego fantastični tako da će i oni koji do sada nisu razmišljali da kažu ne, neće moći odoleti ponudama - tvrdi dobro obavešten izvor.

Kristijan Golubović

Printscreen

 Foto: Printscreen

Među novim učesnicima nove sezone "Zadruga", pominju se i sadašnji voditelj iste,Milan Milošević, koji je kao predstavnik sedme sile, u rijalitiju uspeo da se izdvoji od svih svojih po spretnosti da, tako reći, da napravi šou kroz izazivanje različitih sukoba i zanimljivih odnosa između cimera u prvoj Zadruzi i da sa svima ostane u korektnim odnosima.

Među onima koji su na spisku, nalaze se i bivši supružnici Marina Perazić i Ivan Fece Firči, koji su pre 10 godina učestvovali u drugoj sezoni "Farme", zatim Dragan Marinković Maca, Jelena Golubović, Goca Božinovska, a ono za šta Milica i Željko ne bi štedeli para je da u rijalitiju ponovo vide bivši bračni par Kiju Kockar i Slobu Radanovića sa kojima su u pregovorima.

Kija Kockar

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Njima je prva sezona ovog, najgledanije rijalitija donela mnogo boljitaka u životu i veliku popularnost, a još uvek nije poznato da li će oni pristati da ponovo budu stanari Bele kuće.

Zadruga je nezamisliva bez Lune Đogani, jer je učestvovala u sve tri dosadašnje sezone, pa je njeno učešće u novoj sezoni izvesno.

Skandaloznoj pevačici Maji Nikolić ponuda za Zadrugu je dobrodošla, jer je njena karijera već neko vreme u silaznoj putanji, a poznato je da pevačica odlično pliva u rijaliti programima, jer se u svađama odlično snalazi.

Ukoliko mu zdravstvena situacija dozvoli, političar Vojislav Šešelj pojaviće se u Zadruzi 4. Šešelj već ima rijaliti iskustva, a poznato je da su njegova učešća u istim obeležili razni skandali. Kristijan je saslušan u policiji, nakon Šešeljevih tvrdnji da je trebao da ga ubije. Političar je takođe poznat i po ljubavnoj aferi sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, koja će se takođe pojaviti u ovom rijaliti programu.

Vojislav Šešelj, Hit Tvit

Printscreen Pink

Foto: Printscreen

Na dugačkoj tajnoj listi novih zadrugara, nalazi se i blogerka Zorana Jovanović Zoranah, Jutjub zvezda Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ljubavni par Anđela Ignjatović i Mihailo Veruović, omiljeni kod mlađe generacije kao Breskvica i Vojaž. Baka Prase i Vojaž vode rat mesecima unazad kako putem društvenih mreža, tako i putem medija, pa će njihove svađe u Beloj kući biti i te kako zanimljive.

Učešće Miljane Kulić se ne dovodi u pitanje, te je već otkrila da je pregovarala sa Milicom Mitrović.

Baka Prase

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Svom sinu Željku sam i otac i majka i moram sama sve da obezbedim za njega. Ulazim sama u "Zadrugu 4", razgovarala sam sa Milicom i dogovorile smo se. Biću sama u Zadruzi, jer ja nisam Luna da mi treba muškarac, kako bih bila zanimljiva. Za razliku od nje, ja sam pravi šou - rekla je Miljana za medije.

Ova sezona zadruge je pri kraju i beleži veliku gledanost, a ukoliko se svi navedeni učesnici usele u sledeću sezonu ovog rijaliti programa, verujemo da će svi rekordi gledanosti do sada biti oboreni.

Komentari (4)

mish

23.05.2020 17:43

A nece uci ni pola od nabrojanih.

oki

23.05.2020 18:00

Tim će biti skuplji od Reala

Ljubica

23.05.2020 19:35

Šteta za Kiju da opet gubi zdravlje i da gleda onog balvan. Produkcija će organizovati pomirenje i tako to.

Simi

24.05.2020 22:35

Sve gori od gorega ili moj do mojega.Dosasno je vec postalo ovo.