Anabela Atijas, Luna Đogani
Printscreen
Anabela Atijas, Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

Od kako se Anabela Atijas pridružila Luni i Gagiju Đoganiju u „Zadruzi“ danima se pojavljuju priče kako je novac glavni motiv ulaska za njihovu porodicu. Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 evra napolju, ali nije precizirla za šta. Anabela sa druge strane tvrdi da je pre rijalitija nastupala punom parom i zarađivala novac. Saša joj uglavnom ugovara nastupe po Makedoniji. Kako saznajemo menadžer je rekao o kojoj je cifri reč, pa otkrio:

- Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastpala klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više. Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva – rekao je menadžer Saša.

Lunin menadžer, Saša Đurić, odlučio je da otkrije da li je tačno da se Đoganijeva zbog karijere zadužila 25.000 evra.

Luna Đogani

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- I ako je bila nešto dužna, ona je to sve do sada kroz nastupe vratila. Njena majka Anabela je u dogovoru sa mnom sve pripremala oko njene karijere kako bi sve bilo na vrhunskom nivou. Pratila je kako svetske zvezde nastupaju i želela da tako i Luna izgleda. Kada je izašla iz „Zadruge“ Luna je sarađivala sa najboljim autorima na ovim prostorima. Sve što je zarađivala ona je uložila u karijeru – rekao je Saša i dodao da su morali sve zakazane nastupe da otkažu zbog rijalitija.

- Imala je mnoge zakazane nastupe u narednom periodu, ali smo zbog „Zadruge“ pomerili. Ni ona, ni ja nismo u tom slučaju na gubitku, jer se uvek neko od pevača sa kojim sarađujem nađe kao zamena i svi nastupi se klizno pomere. Dokle god sam morao da ispoštujem ljude za nastupe koji nisu mogli da se otkažu, mi smo pomerali ulazak u „Zadrugu“. Tako je nastupala u Švedskoj u subotu, da bi u nedelju već ušla u rijaliti – izjavio je Đurić.

Nakon rijalitija i kada se stiša situacija oko korona virusa planira da nastavi da sarađuje sa Lunom.

- Na kraju je njen ulazak u rijaliti bio pravi potez. Pevači i ovako sada ne mogu da nastupaju zbog korona virusa, te tako ona u rijalitiju ima mogućnost da ispromoviše dva dueta, a da pritom ne izgubi napolju nikakav novac od nastupa.

Kada je reč o ceni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 evra, što Saša nije ni potvrdio, a ni demantovao.

Anabela Atijas

E-stock/Kobra

Foto: E-stock/Kobra

- Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cenu. Otprilike je tako neka cena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna devojka koja gledamo samo sebe i svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija.

Luna Đogani: „Pocrkali bi od gladi, da ja nisam išla u rijaliti“

Luna je u „Zadruzi“ spomenula kako bi cela porodica „pocrkala od gladi„ da ona nije ušla treću sezonu rijalitija, kao i to da je dužna 25.000 evra.

- Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude ne bih ušla, bolelo bi me d**e i za Marka i za Jelenu. Nek rade šta hoće, nek budu zajedno, veruj mi. A s druge strane da nisam ušla pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 evra, kako da vratim, od čega – rekla je Luna.

Đole Đogani

E-stock

 Foto: E-stock

- Đole Đogani: „Anabela peva za 300 evra“

Pevač Đole Đogani odlučio je da demantuje Anabelinog menadžer. On tvrdi da Bukva peva za 300 evra.

- Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 evra. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopšte nije velika kao što ona priča – rekao je Đole Đogani.

Komentari (6)

Žarkov Dragan

30.03.2020 13:43

Ko laže ovde Luna kaže da 2 meseca zbog Kije nije nastupala a on kaže da non stop je nastupala.Nešto ovde debelo smrdi.

minja

30.03.2020 15:19

Sve to oko nastupa sada nije bitno. Ovde postoji jedan drugi veliki problem a to je odnos Anabele prema Luni,posesivnost! Da li je moguce da produkcija cuti i gleda kako jedna majka vrsi psikicku torturu nad svojom cerkom,da joj daje antidepresive na svoju ruku a da produkcija na to uopste ne reaguje?????

sonce

30.03.2020 19:12

Gostovala u mali gradic u Makedoniju za honorar od 200 eu Imamo i foto od nastupa

banja

30.03.2020 19:20

Anabela je jedan veliki manpulator,zena koja koliko vidim ima ozbiljan zdravstveni problem i kojabi trebala da se pozabavi tim problemom a nastupe i zaradu od istih ostavite po strani jer su oni sada nebitni!

Laki

31.03.2020 09:27

O kojim vi nastupima pricate i honorarima, definitivno devojka nezna da peva, stro se Anabele tice, mnogo losa glumica a Zeljko mnogo los reziser,ali sa Djogajevima dize gledanost

Zoran

31.03.2020 12:43

Ovaj "manadjer" laže više nego Luna i Anabela zajedno.