Isplivala PREPISKA između Lune i Nadežde, Đoganijeva KUMI I PREKLINJE! (FOTO)

G. Todorović / B. Zajić | vip 2019-08-15 15:47:41 2019-08-15 15:47:41

Bivši zadrugar Toma Panić je noćas krvnički pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić. Ovo brutalno nasilje je osudila čitava Srbija, ali i region, a posebno bivši zadrugari koji su sa njima delili sve tokom 8 meseci.

alo!

Na društvenim mrežama isplivala je navodna prepiska Lune Đogani na kojoj pobednica druge sezone Zadruge navodno piše da joj nije žao što je Nadeždu brutalno pretukao Toma Panić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, Đoganijeva je odgovorila na naš poziv i demantovala te navode:

"Naravno da nisam ja napisala. Nikad u životu ne bih podržala nasilje nad bilo kojom ženom. Kada pogledate malo bolje sliku koja kruži internetom, vidi se da je montirano. Nadeždi sam odmah poslala poruku podrške i objasnila šta se dešava da ne bi pomislila da sam zaista ja. Tomin postupak najgore osuđujem", rekla je Luna za Alo!

Tomu Panića u stanici čuva ČETIRI policajca! Uz JECAJE izustio OVE reči! BEZ STIDA I SRAMA!

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 15.08.2019. 12:57 Priveden po hitnom postupku... Foto: G.Todorović/Alo/Printscreen Bivši zadrugar Toma Panić koji je noćas brutalno pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić priveden je u policijsku stanicu na Čukarici. Pevačica je odmah prijavila nasilje, a zatim u pratnji prijatelja koje je pozvala da joj pomognu, otišla u Urgentni centar.

Kako nam je Luna rekla, ona se sa Nadeždom čula, a mi vam ekskluzivno donosimo njihovu prepisku:

 

Pogledajte BONUS video:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

 

Expand player
Pogledajte više