SKANDALOZNO! Iskrena ispovest Dejana Dragojevića: Na dan kada su sahranjivali dedu, David uradio nešto "što nije normalno!"

Tužno.

 

Dejan Dragojević, David Dragojević
 Foto: Printscreen

Dejan i Dalila Davidović su samoinicijativno napustili rijaliti "Zadruga", pa se još uvek privikavaju na spoljašnji život. Ipak, sada su dobili priliku da detaljnije objasne neke stvari koje su gledaoce, tokom njihovog učestvovanja u rijalitiju, zbunjivale.

 

Dejan i David
Foto: Screenshoot Instagram

Jedna od tih stvari vezana je i za njegovu majku Biljanu i činjenicu da nije odreagovao kada mu je na sahrani dede, na staklu kombija nacrtala srce

- Oni su rekli da nisam znao da se snima, ja sam znao da se snima. Znao sam da je bio kamerman. David je pozvao dvadeset novinara. Zvao je novinare na sahranu da bi njega slikali, davao je tamo intervjue, mislim da to nije normalno. Meni je bilo zabranjeno da izađem i da dam saučešće. Ja sam bio sto, dvesta metara dalje kada je bila sahrana. U tom trenutku David je došao nešto do kombija da nešto pokazuje, pa su mi obezbeđenje i reporterka rekli da se sklonim - rekao je Dejan i dodao:

Dalila i Dejan
Foto: Screenshoot Instagram

- Onda su došle mama i Suzana, sestra, onda je ona krenula to da crta. Ja sam pre toga kroz rijaliti saznao, Milan je govorio da se dešavaju neke stvari da keva kometariše, da kači ovo, ono... Da se oglašavala, da je išla na taj sajam novinara i da se oglašava svaki dan. Ja sam tada rekao šta kao srce, prestanite da kucate i to je to. Onda su oni otišli. Vidim da su plasirali neke oči pune suza, nisu nam ni za Novu godinu poslali snimak, tako da pokazali su sebe - rekao je Dejan.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi