Ami G Show
Printscreen
Ami G Show

Printscreen

Foto: Printscreen

Kao i svakog utorka i večeras je na repertoaru novo izdanje emisije Ognjena Amidžića, "Ami G Show", a njegovi gosti večeras su Kija Kockar, Vanja Veljić, Sandra Afrika, Rade Ćosić, Dragan Marinković Maca i Gastoz.

Kija je tu da predstavi svoju novu duetsku pesmu sa Radišom Trajkovićem Đanijem, a Sandra Afrika progovoriće o svom glumačkom iskustvu. Gastoz se vratio sa Tajlanda posle višemesečnog boravka, dugo ga nije bilo u emisijama, tako da će imati dosta toga zanimljivog da kaže. 

Gastoz

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Njega su toliko puta povezivali sa Lunom Đogani, tako da će ovo sigurno biti jedna od zanimljivih tema za razgovor. 

Odmah nakon toga u "Zadruzi", ne sledi žurka, kao što smo navikli, već će zadrugare ove noći pitanjima rešetati, ni manje ni više, nego stari zadrugari!

Nema sumnje da mnogima neće biti nimalo prijatno kad se budu suočili sa pitanjima bivših cimera, sa kojima nisu bili u dobrim odnosima, a u Beloj kući večeras sledi haos, kao i brojne neočekivane situacije i iznenađenja koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Večerašnju emisiju ''Stari zadrugari pitaju'' vodi Dušica Jakovljević, koja je od nedelje ponovo na malim ekranima, a gledaoci su jedva dočekali njen povratak nakon kraćeg odsustva.