Gagi Đogani
Screenshot
Gagi Đogani

Screenshot

Gagi Đogani, Foto: Screenshot

Gagi Đogani sinoć je u "Zadruzi 3" javno progovorio o prevarama koje je činio svojoj bivšoj supruzi Anabeli Atijas dok su bili u braku.

Gagi je tokom emisije "Pitanja novinara" ispričao da je u braku varao Anabelu sa njenim bliskim drugaricama, a sve vreme dok je to govorio se smeškao, što je naišlo na osudu mnogih.

- Kojim redom da krenem, da li azbučnim? Naravno da neću da kažem imena, ali kad nismo više bili u braku, rekao sam 'ajde da se raskusuramo, da priznamo sa kim je ona bila, a sa kim ja... Tri njene poprilično dobre drugarice sam opalio! Sa njene tri drugarice sam bio. Da, varao sam je - počeo je Gagi, pa izneo i tvrdnje da se i Anabela tokom braka zaljubila u drugog muškarca.

Anabela, Gagi

Youtube/Printscreen

Anabela, Gagi, Foto: Youtube/Printscreen

- To je njoj bilo rečeno. Ja ću uvek biti iskren, ona je to verovatno pričala, nisam ni ja pobegao od toga, bio sam sa njenim drugaricama ali tek kad se naša ljubav gasila. To se i njoj desilo, zaljubila se u jednog momka. Nema smisla da pominjem neke ljude. To se desilo kad se ona zaljubila u jednog momka... Bili smo u krizi. Ja sam išao sa strane... Bio sam mlad - rekao je denser.

On je dodao i da je tokom života bio sa više od 70 žena, a nakon tog broja je, kako kaže, prestao da broji.

Anabela je potom ustala i ispričala kako se osećala kada je saznala da ju je Gagi varao.

- Kao da mi je umro neko, tako sam se osećala. Te devojke su mi bile veoma bliske prijateljice, kao sestre, ja nikog u Beogradu nisam imala. Nisam im ništa rekla, nisam ih napala, one možda i ne znaju da ja znam. Gagiju sam ja to zamerila jer je samo on kriv, očigledno da su one htele da pokupe moje šta god, ali original je original - rekla je Anabela.

 

Komentari (1)

Dragan Niš

22.03.2020 11:00

Ovo je tragikomično.Pa Bukva kakve su ti to najbolje drugarice ,kao sestre,kada su ti spavale sa mužem?!Da su njegove pa da kažeš nešto ali tvoje!!