Gagi Đogani
Screenshot
Gagi Đogani

Screenshot

Gagi Đogani, Foto: Screenshot

Gagi Đogani koji ima dve ćerke - Lunu i Ninu, a sada je njegov prijatelj otkriva istinu o denserovoj naslednici o kojoj javnost ne zna ništa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Gagi navodno ima još jednu ćerku H. koju je, kako ističe njegov prijatelj, dobio u vanbračnoj zajednici sa bivšom devojkom M.M., koja ga je 2012. godine prijavila za nasilje. Njih dvoje su se, prema rečima izvora, u nekoliko navrata mirili, a M. je navodno 2015. godine ostala u drugom stanju i odselila se u Grčku, ne otkrivajući Đoganiju ništa o tome.

- Mala H. je ista Gagi, neverovano liče, isti su. On je ubeđen da je njegova, iako mu ona govori da nema ništa sa tim - počeo je priču denserov prijatelj.

- On je saznao da dete nosi njeno prezime i to ga je još više uverilo da je on otac. To ga muči već godinama, a da je u pravu, siguran je i zato što je M. u super odnosima sa Anabelom Atijas, pa mala H. često viđa Blankicu i Ninu - dodao je izvor, pa zaključio:

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

 - Ove godine bile su zajedno u Grčkoj. Gagi sumnja da Anabela zna istinu i želi da se sestre druže i održe kontakt i zbog svega mu je još teže što ne može da zagrli dete za koje je siguran da je njegovo.

Matora uhvaćena u garderoberu sa njom! Ono što joj je rekla je za svaku osudu!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 22.11.2019. 07:25 To niko nije očekivao. Foto: Printscreen Zadrugari su polako počeli da se pripremaju za emisiju "Pitanja gledalaca", a zadrugarke Ivana Krunić, Milica Kemez i Jovana Tomić Matora su se presvlačile u garderoberu. Milica je zapazila jedan deo svog tela, pa ga je pokazala zadrugarkama i pritom prokomentarisala nešto što je zaintrigiralo Matoru.

Pogledajte BONUS video:

Ružu Rupić spojili sa 46 godina starijim pevačem! Evo kako je reagovala!

 

 

Komentari (1)

Ilona

23.11.2019 11:36

Izmišljeni trač.