Edis Fetić, Katarina Živković
Alo!
Edis Fetić, Katarina Živković

Alo!

Foto: Alo!

Sinoć su predstavnici sedme sile postavljali pitanja zadrugarima u okviru emisije "Pitanja novinara". Nakon što je Edis Fetić priznao da poznaje pevačicu Katarinu Živković, ustala je njegova devojka Dragana Mitar i tom prilikom je otkrila detalje tog odnosa.

Naime, Dragana je otkrila da se Edis viđao sa Katarinom i bez njenog znanja, čak je progovorila i o poruka između njih, kao i da je sakrio od nje da je bila pozvana od pevačice na njen nastup.

- Ja pretpostavljam da to pitaš, jer se napolju to piše, pa da vidimo da li se podudaraju priče. On je bio tajanstven i dok smo se upoznavali. Po izlasku iz Zadruge, to je bilo posle slanja torte i bio je rođendan u aprilu, to je rođendana Milana Miloševića, ja sam izašla iz Zadruge, gde smo se mi čuli i nastavili komunikaciju. I onda ne znam kada je bio taj njen rođendan, kada smo mi trebali da se vidimo. Ne znam da li sam bila pozvana, niti me zanima stvarno. Ja nisam otišla, kada se vratio onda su se desile te dve situacije, to je bilo pre ove Zadruge, nekih mesec dana. Otišla sam do WC-a ona je bila sa onim frizerom, kada sam se vratila, drug mi je rekao da su se pozdravili. Bilo mi je čudno da je ona rekla da je pozvala i mene, a onda nije ni prišla nama da se pozdravi, kada smo se sreli na jednoj proslavili. A da li su se kuckali, ne znam, ali meni je jednom stigla poruka sa lažnog profila. Da je nastupala na jednom nastupu, u Novom Pazaru, da su bili zajedno u butiku. Milan ga je milion puta zvao, kada sedi u istom društvu - ispričala je Dragana.

Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Kad god ti nisi bila tu, oni su bili zajedno u društvu, a kada si tu, onda su kao stranci - prokomentarisao je novinar.

- Meni se moji drugovi isto javljaju i kada sam sama i kada sam sa njim. Ja protiv nje nemam ništa, ne znam da li se oglašavala i da li je rekla da nešto ima sa njim, stvarno ne znam, ko zna šta će me još zateći kada budem izašla iz Zadruge. Ko zna ko se još javio i oglasio - dodala je zadrugarka.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija: