Dragana Mitar
Screenshot Youtube
Dragana Mitar

printscreen

Dragana Mitar, Foto: printscreen

Još uvek zakoniti suprug Dragane Mitar, učesnice druge sezone "Zadruge", Siniša Dragutinović nastavio je da zagorčava život njoj i njihovom sinu Jovanu. Ovoga puta Siniša ih je izbacio iz stana na Voždovcu u kom žive.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana Mitar je rekla da su sin Jovan i ona sada završili na ulici, kao i da ona nema rešenje da je bilo ko izbacuje iz stana u kom živi sa maloletnim detetom.

Dragutinović je čekao da Dragana ode sa sinom na more, te je preksinoć provalio u stan, angažovao bravara da promene bravu i potom izbacio sve njihove stvari na ulicu.

Dragana Mitar

Masanori Jošida/Alo!

Dragana Mitar, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Ja sam na moru sada sa detetom. Ja imam rešenje o zabrani otuđivanja i bilo kakve prodaje ili prenosa stana, a oni su uhvatili momenat kada nisam kod kuće. Bogu hvala pa postoje one zabrane prilaska koju ima. Imam kamere u stanu. Ja nemam rešenje da mene bilo ko izbacuje, a on je promenio brave i uselio bivšu ženu u stan, a nas je ostavio na ulici - rekla je Dragana. 

Mužu Dragane Mitar produžena mera ZABRANE PRILASKA! Ovo su svi DETALJI!

Bivša učesnica "Zadruge 2" Dragana Mitar doživela je pravu dramu kada je izašla iz rijlalitija i shvatila da je suprug Siniša Dragutinović vara. Posle svega što joj je radio prethodnih godina, Dragana je odlučila da se razvede. Međutim, tek onda je usledio pravi pakao.

Pogledajte BONUS video:

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (2)

??????

30.08.2019 10:39

Dosta vise rijalitija, dosta luksuziranja po moru... Vreme je da pocnes da radis , da obezbedjujes egzistenciju. Lako je biti " imela " i kukati na izdrzavaoca .

Mica opajdara

30.08.2019 13:54

Preotimačica tuđih muževa.vidiš sekice ti si preotela tuđeg muža,sad je tebi ova sekica preotela preotetog muža.sve se vraća sve se plaća.sve je to cool