ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA "ZADRUGE" David Dragojević ostaje BEZ DINARA! Pronašli mu telefon 3 dana pred finale! Evo gde ga je skrivao SVE VREME!

Iako je Aleksandra Subotić u nekoliko navrata tokom trajanja „Zadruge“ isticala da se odrekla dela svog honorara u korist bivšeg verenika Davida Dragojevića, izgleda da je njena žrtva bila uzaludna!

David Dragojević
David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Naime, kako VIP magazin saznaje od izvora bliskog produkciji, bivšem zadrugaru neće biti isplaćen honorar za učešće u rijalitiju jer je prekršio jedno od osnovnih pravila „Zadruge“. Kako saznajemo, Davidu je tri dana pre završetka „Zadruge“ obezbeđenje pronašlo mobilni telefon, a produkcija je rešila da Dragojevića kazni tako što će mu oduzeti ceo honorar! 

"BOLJE MU JE DA SE ISELI IZ ZEMLJE" Ani i Davidu se sprema OSVETA kada izađu: Bivši dečko Koraćeve spreman na sve! Žestoko PRETI Dragojeviću!

David Dragojević
David Dragojević , Foto: Screenshot

 

- Nijedan učesnik rijalitija ne sme da ima kontakt sa spoljnim svetom i to je prvo i osnovno pravilo „Zadruge“. Zbog toga je produkcija strogo kažnjavala svakog novog učesnika koji je starim zadrugarima otkrivao šta se dešava u realnom svetu, te su mnogi od njih već u prvim nedeljama ostajali bez honorara. Ali čini se da to nije bilo delotvorno - kaže na početku razgovora za VIP izvor blizak produkciji i objašnjava zbog čega je David samo novčano kažnjen.

SKANDALOZNO! Procurio GEJ PORNO-SNIMAK na kojem je David?! Zgodni plavušan ga zadovoljava 40 MINUTA! (18+)

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: E-stock/Milos Rafailovic

 

- David je u „Zadruzi“ proveo svih 10 meseci koliko je trajao rijaliti, ali je produkcija tek u poslednjih nekoliko meseci posumnjala da Dragojević ima nekoga ko mu dotura informacije. Budući da se nije iznenadio kada se Aleksandra vratila u rijaliti, a mnogo puta se pokazalo da Ana i David unapred znaju šta će se u rijalitiju desiti, produkcija je posumnjala najpre da neko iz njihovih redova otkriva Dragojeviću šta se dešava napolju - priča naš izvor i objašnjava:

 

- Vrlo brzo je neutralisana ta mogućnost, te je produkcija posumnjala da Dragojević ima mobilni telefon pomoću kojeg komunicira sa spoljašnjim svetom. Danima su strpljivo pratili svaki njegov korak i gledali šta radi i kuda se kreće, ali nikako nisu mogli da primete ništa sumnjivo. Sve do nekoliko dana pred kraj - priča naš izvor. 

NAKON VELIKE LJUBAVI KOJA SE RODILA David konačno odlučio šta želi da uradi sa Anom Korać! Ovo je OZBILJAN POTEZ

- U jednom trenutku, producenti su primetili da David često odlazi u ekonomsko dvorište, u kojem postoji jedan ugao koji nije dostupan kamerama. U tome ne bi bilo ništa neobično jer su zadrugari obično tamo odlazili kada su imali potrebu da se osame i sklone od svih. Međutim, David je uvek skidao bubicu pre nego što bi tamo dolazio, a u „belu kuću“ se vraćao sa novim i svežim informacijama - ispričao je naš izvor.

David Dragojević
David Dragojević, Foto: printscreen


OVO JE PRAVA ISTINA! Lazar Jeremić usred finala progovorio o POLJUPCU između njega i Davida! Evo šta će se dalje dešavati! (VIDEO)

- Tada su producenti posumnjali da David ima mobilni telefon u „Zadruzi“, a tri dana pred finale na imanje je upalo obezbeđenje, koje je pronašlo Dragojevićev štek. Pronašli su mobilni telefon u jednom delu štale, ali umesto da ga diskvalifikuje, produkcija je donela drugu odluku - priča naš izvor.

PESNIČANJE, ŠAMARANJE, BRUTALNO PREBIJANJE ŠTAKOM Najjezivije scene Zadruge 2! Oni su istog momenta DISKVALIFIKOVANI zbog nasilja, a jedan učesnik je završio u ZATVORU

- Oduzet mu je celokupni honorar jer je prekršio jedno od osnovnih pravila. Nije tajna da je pred ulazak u rijaliti Aleksandra od produkcije tražila da David dobije više novca i da smanje njen honorar u njegovu korist. Da je igrao po pravilima, danas bi bio bogatiji za nekoliko desetina hiljada evra - kaže naš izvor.

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

Pogledajte BONUS video:

Procurio skandalozan snimak zadrugara! David Dragojević igra u tangama!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi