Iva I Filip
Youtube/printscreen
Iva I Filip

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Iva Grgurić i Filip Đukić nastavili su i tokom večeri da se svađaju u hotelu, posle čega je ona završila u suzama. Problem je i ovoga puta bilo to što je Iva založila stvari koje je dobila od fanova (a koje je do sada čuvala) dok je bila u vezi sa Stefanom Karićem.

- Osuđivana sam sa svih strana da ja igram rijaliti i da sam ja ušla u nešto bez emocija... Gledali smo te slike i smejali se - rekla je Iva.

- Zbog toga čuvaš sve one slike? Odnela si kada sam ti ja rekao da to nije normalno? Da li ti mene za**bavaš? Prodala si jastuke rekavši: "Rekao je da nema emocije i stavljam tačku". Sve si sačuvala! Što si prodala jastuke? A zbog ljudi si sačuvala? Znači da igraš rijaliti, a meni si govorila da te boli k**ac i da radiš šta hoćeš. Kontradiktorna si ili lažeš - rekao je Filip.

- Jeste! Šta je tu loše? A ti si bio iz sprdnje sa mnom. Šta te boli k**ac šta ja radim, ako si iz sprdnje sa mnom. Lagali smo se oboje, eto... Što si mi sve živo zamerao? Da ja gledam u Mateju dok vežba, da mazim Orozovića. Ti nemaš normalan pristup prema meni - govorila je Iva.

- Pa nerviralo me! Ako si ti loše, ti se ne svađaš za stolom. Evo šta je poenta. Za stolom možeš da se svađaš, a kada treba sa mnom da raspraviš neke stvari, ti nemaš odgovor. Meni histerišeš i plačeš kada nemaš šta da kažeš - pričao je Filip koji je u jednom momentu šutnuo i oštetio vrata.