Zadruga 2
Alo!/O. K.
Ivan Gavrilović

Alo/Dejan Briza

Ivan Gavrilović, Foto: Alo/Dejan Briza

Ivan Gavrilović se na domaćoj sceni pojavio se pre 25 godina megahitom "200 na sat" koji mu je doneo ogromnu popularnost i ozbiljan novac. Pevač je devedesetih godina bio u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ranije je učestvovao u nekoliko rijaliti programa, a pre nekoliko godina je odbio da uđe u "Parove", ističuću da ne želi da ruši svoj integritet i da je za njega veoma ružno da sluša pojedine svađe u rijalitijima. 

Međutim, kako portal alo.rs saznaje, Gavrilović je dobio ponudu za ulazak u treću sezonu Zadruge. 

Ivan Gavrilović

pintscreen

Ivan Gavrilović, Foto: pintscreen

- Ivan je nedavno dobio poziv od televizije Pink da uđe u Zadrugu 3. Međutim, iako je ponuda bila veoma dobra, pevač se dvoumio oko učešća - navodi naš izvor. 

Ivan Gavrilović

Alo!/Masanori Jošida

Ivan Gavrilović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako tvrdi izvor blizak produkciji, cifra koja mu je ponuđena je bila visoka.

- Gavriloviću je ponuđeno oko 1.000 evra nedeljno. On je pregovarao sa produkcijom, pa ne mogu da tvrdim da je ta suma i dogovorena - tvrdi izvor. 

Ipak, kako nam je izvor blizak produkciji rekao, popularni pevač je ipak odlučio da uđe u treću sezonu popularnog rijalitija! Ivan je poznat i kao veliki šoumen, pa očekujemo dobru zabavu od 6. septembra! 

Ovo su SVI učesnici Zadruge 3! Ulaze TRANSVESTITI, KRIMINALCI, ali i jedna MINISTARKA! (FOTO)

Ovo će biti najburniji rijaliti ikada! Nakon što se završila "Zadruga 2" bez prestanka se spekuliše o budućim učesnicima "Zadruge 3", koja sa emitovanjem kreće od 6. septembra ove godine na TV Pink. Ostalo je još malo vremena do početka treće sezone, a Željko Mitrović je uveo mnoge novine.

Pogledajte BONUS video:

Bane Čolak saznao da Zerina ulazi sa dečkom u Zadrugu 3, pa uradio ono što niko nije očekivao!